ممنونم منم اینو شروعی میدونم برای برگشت خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پله پله امیدوارم همه چی مثل سابق بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم منم اینو شروعی میدونم برای برگشت خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پله پله امیدوارم همه چی مثل سابق بشه
فربد نمیخوام بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا خوده شامهر نمیشن
ولی یه نکته مثبت این تعغیر برای شادمهر
همین که عوامل تکراری نیستن جای شکر داره
منم دوست دارم کار کار خودش باشه
ولی فعلا به اینم باید راضی شیم
و اینکه سینارو میشناسم کارش درسته
خدا کنه شعرش هم کوتاه نباشه که مسعود هم راضی باشه (sm128)
من میگم اینا با استعداد
اینا اصلا عالی
ولی چرا وقتی خودش نمیسازه
حداقل با افکاری ها و روزبه بمانی ها کار نکنه
حداقل آثار اینها تاریخ مصرف نداره
حداقل کارهای اینا حساب پس داده
بهروز صفاریان ها هستن که شادمهر رو میتونن دوباره رو اوج بیارن
چرا پس یه عده که امکان درجای دوباره رو برای شادمهر به ارمغان بیارن
اصلا این کار جدید عالی
ولی تا چه مدت میتونه منه هواداری که رفتم برای اولین بار البوم مسافر رو از نوار کاست فروشی خریدم و باهاش شادمهر رو شناختم ارضا کنه
یه مقدار واقع بین باشیم
تغییر کجا بود بعد این ترک نوبت اوناس بازنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر به فنا رفته کامل حتی ارزشی برای اسم و کارنامه خودشم قائل نیست
بچه ها 6نوامبر کی میشه؟؟ تاریخ پخش کوه 6نوامبر زده شده
16 نوامبر
4 روز دیگه
داخل تیزر میزنه ۶ نوامبر. که گذشته!(sm59)
فکر کنم منظورش از 6نوامبر تاریخ شروع فیلمبرداری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تمام نظراتت موافقم .. هیشکی به اندازه بهروز صفاریان واسه شادمهر وقت و انرژی نذاشته .. دلی کار کرده .. بعدشم مهران جمالی راد تنظیم کننده آهنگ ترس .. بعدش ترانه خیلی مهمه ..اصلا شادمهر به ترانه اهمیت نمیده و این خیلی بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]