(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر آپه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر آپه
مدیران حشری (sm2)
چاکرم(sm19)خودت خوبی؟نقل قول:
نه بابا من نیستم (sm120)
(sm127)مخلصمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)صدای ممد علیزاده غره است !
بنر محسن رو چرا برداشتید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بزن
(sm77)(sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم مگه انتقال ندادین سرورو ؟
ترک سمت هیچ رو معلوم میخواست مث ترک خواب دراره (sm70)
(sm2)
این جمله آشناست ... شلیک کن رفیق(sm50)
(sm128)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم رد کارپتو کی دیده
مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سکانسش عطاران با این پسره رفتن بیرون ساندویچ میخورن بعد عطی میگه ژولیت خوبه لباسای پوشیده میپوشه و ... بعد اون پسره میگه تو برو فیلم چی چیشو ببین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
میدونم کدوم سکانسو میگی ولی یادم نی چه فیلمی گفت پاکش کردم، واسا ببینم !!نقل قول:
(sm2)یعنی میخوای دوباره دانلود کنی اون تیکشو ببینی
(sm2)
(sm120)گنگه فک کنم میگه راه اصلیش و دیدینقل قول:
(sm2)چلسی
بار اصلی (sm54)
بار اسبی چی میگه (sm2)
لاشی دهنش پره مث این مشنگا حرف میزنه نمیفهمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم یک از ایناس
در کل چرت بود (sm3)
واسا ببینم پیداش میکنم ولی فارسیشو گفت هر چی گفت فک کنم
تو ام گیر دادیا لختشو میخوای ؟(sm2)
(sm70)واسم سوال شده
پاریسنقل قول:
فک کنم میگه پاریسشو دیدی فقط به قول خودت دهنش پره (sm2)
فک کنم از کیونشون دروردن اینم نبود (sm27)
نه اون نیس
عطی هم میگه دو قسمتیه !
همین که یک نفر از دور ، لباسش رنگ تو باشه
همین که تو مسیر من ، یه گلفروشی پیدا شه
بازم یاد تو می افـــــــتم
همین که عصر یه جمعه ، آدم تو خونه تنها شه
همین که یک نفر اسمش شبیه اسم تو باشه
با آهنگی که دوست داشتی، تموم کافه ها بازن
تموم شهر همدستن منو یاد تو بندازن
تو نیستی سرد و یخ بندون
تموم فصلا پاییزه
گذشتن از تو واسه من ، گذشتن از همه چیزه
همین که عکس تنهایی کنار دریا میگیرم
بدون شب بخیر تو به خواب گریه ها میرم
با هر بارون با هر برفی، که میشینه رو این کاجا
میرم هرجایی تو این شهر ، میرم هرجای این دنیا
یه وقتایی همه چی هست ، ولی اونی که باید نیست
دوبار ترکم کن ، مردن به این آسونیا هم نیست
تو نیستی سرد و یخ بندون
تموم فصلا پاییزه
گذشتن از تو واسه من ، گذشتن از همه چیزه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
سرور خر است
میتونه یکی از گزینه ها باشه(sm120)
غروب جمعه خر است :(((
همه چی خر است
خر خر است!! (sm51)
(sm70)