مال هر قبرستونی من با ایناش چیکا دارم میگم بوقشو اون زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مال هر قبرستونی من با ایناش چیکا دارم میگم بوقشو اون زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وا نشد بعدشم یک دقیقه صبر کنی زیپ میکردی میزدی اینجا ای کیونقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به مرگم راضی ام اما نمی آید اجل
بخت بد بین
بخت بد بین از اجل هم ناز می باید کشید..
(sm50)
کمکم کن
کمکم کن
نزار اینجا بمونم
- (sm50)
یکی پیدا نشد این نرم افزارو گیر بیاره ما که 8 دلارم ارزش نداشتیم برای بعضیا (sm172)
این بود؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا میگم خیلی سال پیش بود اصن مغزم جواب نمیده اینکه مال بتمنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی تو کار فیلمای بونوئل (sm132)نقل قول:
ملک الموتو ندیدی هنوز؟؟
اره این بتمن برتونهنقل قول:
نمیدونم حالا باز میگردم ببینم همچین صحنه ای کجا یافت میشه
کامبیز و دیگر هیچ . . . (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)عاشق این عکس گذاشتن از پیکره سیستمتم
کدوم یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاک میدم ! بی سوادی هم بد دردیه !!! (sm59)
نقل قول:
The exterminating angel 1962
مقصود الی مناظره بین سایه و شهریار بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایه
با من بی کس تنها شده یارا تو بمان
همه رفتند از این خانه خدا را تو بمان
من بی برگ خزان دیده دگر رفتنی ام
تو همه بار و بری تازه بهارا تو بمان
داغ و درد است همه نقش و نگار دل من
بنگر این نقش به خون شسته نگارا تو بمان
زین بیابان گذری نیست سواران را لیک
دل ما خوش به فریبی است، غبارا تو بمان
هر دم از حلقه ی عشاق پریشانی رفت
به سر زلف بتان سلسله دارا تو بمان
شهریارا تو بمان بر سر این خیل یتیم
پدرا، یارا، اندوه گسارا تو بمان
«سایه» در پای تو چون موج دمی زار گریست
که سر سبز تو خوش باد کنارا تو بمان
اینم پاسخ شهریار
سایه جان رفتنی استیم بمانیمکه چه؟
زنده باشیم و همه روضه بخوانیم که چه؟
درس این زندگی از بهر ندانستن ماست
این همه درس بخوانیم و ندانیم که چه؟
خود رسیدیم به جان، نقش عزیزی هر روز
دوش گیریم و به خاکش برسانیم که چه؟
آری این زهر هلاهل به تشخص هر روز
بچشیم و به عزیزان بچشانیم که چه؟
دور سر هلهله و هالهی شاهین اجل
ما به سرگیجه کبوتر بپرانیم که چه؟
کشتیای را که پی غرق شدن ساختهاند
هی به جان کندن از این ورطه برانیم که چه؟
قسمت خرس و شغال است خود این باغ مویز
بیثمر غورهی چشمی بچلانیم که چه؟
بدتر از خواستن این لطمهی نتوانستن
هی بخواهیم و رسیدن نتوانیم که چه؟
ما طلسمی که قضا بسته ندانیم شکست
کاسه و کوزه سر هم بشکانیم که چه؟
گر رهایی است برای همه خواهید از غرق
ورنه تنها خودی از لجه رهانیمکه چه؟
ما که در خانهی ایمان خدا ننشستیم
کفر ابلیس به کرسی بنشانیم که چه؟
قاتل مرغ و خروسیم یکیمان کمتر
این همه جان گرامی بستانیم که چه؟
مرگ یک بار مثل دیدم و شیون یک بار
این همه جان گرامی بستانیم که چه؟
شهریارا دگران فاتحه از ما خوانند
ما همه از دگران فاتحه خوانیم که چه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
عزیز دل وارکرفت رو اباد کرده
- (sm50)
(sm74)
قیمت مصوب انواع مشروب رسید!
ساقیا گرونفروشی خواستن کنن، تلفن رو در میارین زنگ میزنین ستاد مبارزه با قاچاق خلاصه (sm2)
اینا به درد نمیخوره ویسکی اسکاچ چنده ؟؟؟؟ (sm2)
باید برای انواع ویسکی و کونیاک هم از ستاد یه درخواست استعلام بکنیم نرخ مصوب اینام هر چه زودتر اعلام بشه (sm2)
نقل قول:
ممنون، فکر میکنم سایه این غزل رو تو رثای نیما برای شهریار گفته.
فقط مارتینی (sm184)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبه دارم فش شون میدم.نقل قول:
از20 بالاتر نمیره سرعتم
100درصد بخاطر 48 تومه.میخان ملت چیزی دان نکنن.تا جهنم نرن
(sm172)
دیجیتالم کجا بود
وی پی اسم کجا بود
(sm172)
روزی لنگ هزار تومنم.سرمو میندازم پایین.از خونه برمیدارم.(sm172)
هیچی باقی نیست ازم
قطره های آخره
خاک تشنه همینم
داره همراش میبره
خشک میشم
تموم میشم
فردا که خورشید بیاد
شن جامو پر میکنه که بیاره دست باد.
(sm50)
از دیروز صبح ریده شد .. برا من 1 ساعت میشه سرعتش خوب شد دوبارهنقل قول:
ای همه گلهای از سرما کبود
خنده هاتان را که از غم ها ربود (sm50)
دقیقن درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیلی Evanescence بالاخره یه کار داد (sm81) موزیک ویدئو جدیدش آهنگ لد زپلینُ کاور کرده (sm120)
دی جی مملکت وارد میشود(sm128)
دوستان خواهشا دور استاد جمع نشید - آقایی که گلنار گرفتی دستت تا استاد امضا کنه برات خواهشا راه رو باز کن بزار رد شیم (sm120)
(sm196)اخه منه فلک زده چه گناهی کردم
البوم صدای بارون دقیقا 2ساعت دان بود.یه لحظه نت قطعو وصل شد.ارور میده.باید از اول دان کنی.اپ بوی دیوس تنها مشکلش همینه.باز اینطور نیس(sm81)
مدیر برنامه اخرین خبرها رو بده(sm2)
خبری خاصی نبود - دوتا رسول را رو فرستادم پستو رو تمیز کنن تا آخر شب که رفتیم هم لذتی بصری ببریم از تمیزی پستو هم لذت ک...ردنی ببریم
یه ژیلتم میدادی بهشون که شیو بکنن.عینه جنگلای امازون میمونن(sm2)
ردیفه همه ی نکات رو گفتم بهشون
صداشونو باید ضبط کنیم شاید یه روزی بدردم خورد(sm2)