مرسی ممنونم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی 22 اصفهان (sm195)
و شما ادمینی عزیز؟! (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی ممنونم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی 22 اصفهان (sm195)
و شما ادمینی عزیز؟! (sm10)
(sm50)
آلبوم جدید پیام صالحی به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبختم امیر آقای گل (sm10)نقل قول:
(sm2) سافت راکه فقطنقل قول:
میگم یه تاپیک هستش به اسم ""آلبومهای برجستهی ایرانی منتشر شده توسط کمپانیهای خارجی"" من یه سری آلبوم هاش رو زدم دانلود کنم ارور میداد میخواستم ببینم خریدنی هستن مثل تاپیکی که خودتون عضوش هستین به نام ""دانلود آلبوم ایرانی با کیفیت iTunes آپدیت روزانه | Exclusive | "" یا نه؟! (sm132)
مرسی(sm10)
هوی متال با این صدا (sm2)نقل قول:
متال مجلسیه اصن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار هستی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بیا دان کن عالیه ..
چقد سایت کنده .. (sm74)
سلام بچه ها راسته حمیرا مرده ؟
(sm178)
یه جوریه آهنگش ..
(sm70)تنظیم کننده مورد علاقه ممر
آهنگ شادمهر ضعیف
بذا برینم به بابازاده ..
ببخشيد (sm172)
یکی از ترانه های البوم چنگیز از این کتاب خواهد بود
آرون ریده (sm120)
فلسفه فحاشی با انگشت وسط
همه ما با این علامت به خوبی آشنا هستیم. نشانه انگشت وسط که
امروزه تبدیل به ابزاری برای فحاشی شده است. ولی اصل موضوع اینست:
انگلستان و فرانسه در سالهای 1337 تا 1453 میلادی جنگهای زیادی را با
هم انجام دادند که به جنگهای صد ساله موسوم است. در خلال این جنگها
و در سال 1415 در جنگی معروف به نام نبرد آگینکورت، **** فرانسه
شکست سختی از **** انگلستان خورد.
بعد از این شکست فرانسوی ها طرحی را برای ناکارآمد کردن ****
انگلستان ارائه دادند. از جانب مقامات فرانسوی دستور رسید تا در صورت
دستگیر کردن هر انگلیسی، فورا انگشت وسط او را قطع کنند. به این
ترتیب آنها دیگر قادر به پرتاب تیر نخواهند بود.
چون بخش بسیار کارآمد **** انگلستان را تیراندازان ماهر انگلیسی و
ولزی شامل میشد. همانطور که میدانید کمانداران، زه کمان را با استفاده
از انگشت وسط میکشند و تیر را رها میکنند.
با فاش شدن این قضیه از آن پس در هنگام جنگها سربازان انگلیسی از دور
انگشت وسط خود را به سربازان فرانسوی نشان میداند و با این حرکت به
آنها می فهماندند که من هنوز انگشت وسط خود را دارم و با همین
انگشت به سمت تو تیر پرتاب خواهم کرد و تو را خواهم کشت....
(sm2)
تنظیمش دقیقا مثل مال اهنگ خدا به همرات مهدی یراحیه که خود ارون تنظیم کرده
این شعر ما هل هم بودیم رو یزدانی قبلا خونده
چرا کلمه س پ ا ه ف بل تره ؟
بعد احمدی نژاد.علیرضا حقیقی کلی تلاش کرد تو جام جهانی نظر جهان و نسبت به قیافه و هیکل مردم ایران تغییر بده گلشیفته زرت کشید پایین ریید به همه چیز...
(sm2)
شعر ما اهل هم بوديم رو نميگه كه
ميگه از شعراي اين كتاب يكيش واسه چنگيز ِ (sm2)
نه تو پاپ هاوس ایرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی اسلو چند پله از همه بالاتره (sm132) اونم بی کلام
فيلتر ِ ديگه شيما
از اول بوده (sm120)
باز شاخکاش فعال شد (sm120)نقل قول:
گمانه زنی های الی مثل آغااس.. همه رو میگه که اگه یکیش اتفاق افتاد بگه قبلا گفته بودم - من خوشبین نیستم (sm2)
زر نزن همیشه تو تشخیص کار خوب و بد ریدی
خب منم میدونم ****** نوییییید
میگم دلیل فیلترش چیه ؟
به شما مربوط نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلسله مراتب رو رعایت کنید
یکی از شعراشو بزن پیج با تگ چنگیز (sm2)
بهادر :|
(sm2)
(sm50)
خب منم گفتم ديگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديدي ميگن خدا از اول بوده. سوال نپرسيد
اينم همينجوريه
از اول فيلتر بوده. سوال نپرسيد (sm2)
مگه از شما پرسیدم آقای بد اخلاق ؟نقل قول:
(sm98)شادمهر
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
چرا من حس میکنم آهنگ شادمهر مسترینگش ضعیفه ؟(sm25)
واقعا همینجوره ؟
(sm54)
یعنی هیشکی نمیدونه چرا س پ ا ه ف یلتره ؟؟
پس چرا ارتش ف یلتر نیس ؟