من فک کردم گفت اون سال توز بهترین بود تو انگلیس(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فک کردم گفت اون سال توز بهترین بود تو انگلیس(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
نقل قول:
تا قبل مصدومیت بهترین گلزن و بهترین بازیکن سیتی ! ولی مصدوم شد رفت پیه کارش (sm59)
جونم اکبر ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اون سالم فكر نكنم توز بهترين بوده باشه
ولي اينو مطمىنم اون سال ها كه مسي او بهترين فرمش بود عملكردش از همون توزم بدتر بود (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بهترین ها (sm59)
در شگفتی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظری ندادم تصحیح کردم برداشتشُ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتمن امیدوار کننده تفسیر میکنه(sm120)
نه به جز شانس و 10 امتیاز ، تفسیر هم بلده(sm120)
اسم تاپیکو بزارین انجمن *** سوزان مسی (sm70)