راه برم ؟؟؟ این حرفا گفتن نداره ولی حتی واسه دستشویی رفتن هم واسم ظرف میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راه برم ؟؟؟ این حرفا گفتن نداره ولی حتی واسه دستشویی رفتن هم واسم ظرف میارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین باری رو شاد و خوش بودم رو یادم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول سلطان شاید شاد بودن رو یاد نگرفتم
(sm50)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا کدوم پاشنه است ؟ خب توالت فرهنگی نمیتونی رو ویلچر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که فاصله مون زیاده وگرنه تو شهر خودم بودی امکان نداشت نیام پیشت
نه دکتر گفته باید استراحت مطلق باشه فعلا نباید راه برم . پاشنه پای راستنقل قول:
قربانت عزیزم همین که به یادمی خودش کلی ارزش داره (sm127)
یه نفر اینجا هنوز دوست دارم قد بکشه
از لحظ قراولا طرح بد بد بکشه ...
قمر صداش صدای درد ملی ست ... (sm181)
شرمنده (sm172) ایشالله ما اینجا دعا میکنیم که زودتر حالت خوب بشه (sm10)به خودت سخت نده ! خدا کنه هیچ کس گرفتار درد و بیمارستان و مطب بازی نشه واقعا ! (sm74)نقل قول:
دیگه پیش میادباید بیخیال بود تا مداوا بشی(sm50) خود منم 22 روز بیمارستان بودم تلقین نکردم زدم به کوسخول بازی زود گذشت(sm59)
وضع من بدتر از بود ناحیه کمرم تو خدمت آسیب دیده بود ! (sm25) خوابم گرفت ! هر وقت اذیت شدی به پرستار بگو یه مسکن بت بزنه بخوابی ! (sm127)
من فعلا برم شب بخیر ! بدجور خوابم میاد نوید میدونه اصلا نخوابیدم (sm27)
بوم را بردار و من را آدمی دیگر بکش
چهره ام را لطف کن یک ذره زیباتر بکش،
خالق تصویر! تقدیر من از نو بساز،
یا خرابم کن شرابم کن و تا ته سر بکش،
مهربان!
سرنوشتم را برایم یک کمی بهتر بکش،
لطف کن یا از قفس هایم مرا بیرون بیار،
یا به روی میله های آن برایم در بکش..
ﺍﺯ بزرگی ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ:
ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻳﺎ ﻣﺎﻩ؟
ﮔﻔﺖ : ﻣﺎﻩ !
ﭼﻮﻥ ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻳﺪ ﭘﺲ ﻭﺟﻮﺩﺵ