دندونم درد میکرد انقدر لثمو مالش دادم خودش خوب شد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دندونم درد میکرد انقدر لثمو مالش دادم خودش خوب شد (sm2)
بفرما.خودشم اعتراف میکنه که مالوندنیه(sm2)
دوای دندون دردت پیش خودم بود دوتا قطره که میریختم تو دندون کلا ساکت میشد (sm2)
دیوثا برین خجالت بکشین برین شرم و حیا کنید نماز شب بخونید از خدا بترسید زکات پرداخت کنید برید برید (sm2)
اوه اوه اوه اشترم زد تو چشاش(sm2)
رسول دیوث خوب مشتری جمع میکنیا(sm2)(sm2)
:/
از مدیریت پایگاه رسمی بعیده ! خاک عالم تو سرم وای وای (sm25)(sm2)
بچها کسی لینک اپدیت افلاین نود 32 ورژن 6 رو داره اسمارت سکوریتی؟
----
رسول شب اشترمم میاریم پستو یه ذره مالشت بده(sm2)
امشب امیر میخواد صحنه ی سه نفر رو اجرا کنه رو دوتا رسولا
من فیلم میگیرم مهدی تو هم گیتار بزن
رو فایلت راست کلیک کن گزینه refresh download address رو بزن، پیغام که داد اوکی رو بزن، یه پنجره از IDM باز میکنه، اونو کاری نداشته باش، میره تو صفحه آپلودبوی آلبوم، دوباره بزن که آلبوم رو دانلود کنی، آدرس دانلود درست میشه و از ادامه ش دانلود میکنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو IDM
زهی خیال باطل از پشت پرده خبر ندارین ! همتون قراره تو دام منو و اشترم بیوفتید (sm2)
کونکش خودتو به اشترم نچسبون.همین الان میخواست بمالوندت(sm2)
اینا همش نقشه و پوششی هست که مثل خفاش شب شماها رو بکشونیم تو پستو (sm2)
پستو که مال خودمونه شما اونجا مهمونید میایید میدید و میرید (sm2)
عمرا دیگه از این به بعد لثه هاتون رو مالش بدم (sm39)
(sm2)
خسته از مردم شهر ...! خيلى سعى كردم بمونم و مفيد باشم ولى نشد، همه كار كردم، همه كار همه ى درهارو زدم ولى نخواستن و نذاشتن، همين مردم رو ميگم، كارى كردن كه برم، خب منم ميرم! دارم پير ميشم وديگه واقعا احتياج به درامد و زندگى دارم بعد از دو سال ممنوع الخروجى بالاخره پاسپورتم رو گرفتم و حتما تا عيد ميرم با اينكه عاشق كشورم ولى ميرم چون كشورم اصلا منو دوست نداشت همه شاهد بودن، من كه هيچى حتى دوستامم نتونستن حتى يه مغازه اينجا داشته باشن از دست حرفاى مردم، حالا كنسرت و فوتبال و اينارو اصلا حرفشو نميزنم اما من مثل بقيه نيستم و از بيرون هم هواى كشورم و مردمش رو خواهم داشت.
قول ميدم كه خيلى زود تو يه تيم خارجيه خفن منو ببنيد به زودى
به جفت شخم عزیزم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز میره اون ور کافر میشه.(sm2)
این کس کش اصن ادم نیست که.سگم رو این سرمایه گذاری نمیکنه
آخ جوووووووون بلخره این پسره ی جاکش میخواد بره از ایران ! (sm118)
شما برو به کارت برس پستو رو تمیز کن کاری به این کارا نداشته باش (sm2)
کی بشه پاسپورت شهاب اکبری رو ببینیم (sm2)
خوشحال نباش پست ف.ب الانشو ببین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف.ب ندارم چی گفته ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بشر واقعا کسخله یا خودش رو به کسخلی زده ؟؟
واقعا ... (sm120)
(sm35)نقل قول:
امیر لینک 5 عصر رو لطف میکنی (sm176)
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری
من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...
(sm172)
(sm50)
الی تا حالا چی مزه کردی؟ همینو که میگی مزه کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رعنا منصور چه خوب میخونه نسبت به بقیه (sm19)
پروانه ها وقتی که می سوختـن
تقدیـــــرتو دوختن به تقدیــــــــرم
هر وخ دلت می گیره می سوزم
هر وخ دلت می سوزه می میرم
(sm50)
Mohsen Chavoshi Feat Nicki Minaj
Hey MAMA !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-پوتین: چرا هواپیمای ما رو زدید؟
+اردوغان: شما اونجا بودی دیدی ما زدیم؟
-پوتین: نه مامانت بوده!
رضا هنوز با سونی موزیک در ارتباطی؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]