(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بازيكني كه مصدوم رو چرا بايد ببرن و توز اماده كه تو بهترين فرمش رو نبرن؟؟ چون اكوىرو رفيق فاب مسي ولي توز دشمنش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تاپیکو عوض کنید بریدپی کارش ! اعصابم از دست فوتبال خرده
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میذاریم ریده شدن به عشاق مسی(sm70)نقل قول:
خدیرا هم مصدومیت وحشتناکی داشت حتی بدتر از اگرو !! ولی یکی از ستاره های تیمش بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوست نداشتم آلمان قهرمان شه من فرانسه و برزیل دوست داشتم !(sm25)
البته که مقایسه توز اون وقت و اگوئرو حال حاضر فی نفسه غلطنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما من میگم توز در بدترین فرمش که از پالاسی و دوستان بهتره حداقل واسه نیمکت نمیشد بردش؟؟(sm59)
الهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر گوندوگان یا گوندوغان مصدوم نبود نمیبردنش ...دیشب مصدوم شد کرامر گذاشتن که نصف خدیرا هم نبود اینم دلیلش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]