من معمولا چیزها رو تا وقتی رو دوست دارم که ندارمشون؛ وقتی به دستشون آوردم دیگه برام مهم نیستن، میرم عاشق یه چیز جدید که ندارمش میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من معمولا چیزها رو تا وقتی رو دوست دارم که ندارمشون؛ وقتی به دستشون آوردم دیگه برام مهم نیستن، میرم عاشق یه چیز جدید که ندارمش میشم.
همون بهتر که دوز دختر نداری وگرنه حتما سر همین کادوت باهات کوت میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نبود ، هیشکی نتونست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگم؟
بگم؟
بگو(sm120)
معلوم نیست چی رو حسین فهمیده اینطوری میخند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نفهمیدنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش نمیکنین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری خشک و خالی؟ (sm70)
والااا ... دخترای این دوره زمونه سر یه سیب باهات کات میکنن چه برسه به ایننقل قول: