بازگشت شیـــــــــــخ (sm118)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یادش بخیر اولا فقط تو و صابر فعالیت داشتید...(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازگشت شیـــــــــــخ (sm118)(sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یادش بخیر اولا فقط تو و صابر فعالیت داشتید...(sm127)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)امروز نخوابیدم (sm51) اون موقع رفتم خوابیدم دوباره نمیدونم چی شد خوابتو دیدم دلم نیومد دوباره بیدار شدم (sm51)(sm51)(sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای من ! (sm74) همین الان صدای ماشین عروس به گوشم خورد هر وقت صدای ماشین عروس ُ که میشنوم یه حس بدی به سراغم میاد!
دلم میخواد فریاد بزنم سرمو به دیوار بزنم اما انگار کسی صدای منو نمیشنوه !
چقدره تلخه وقتی که ........
(sm50)(sm27)
(sm54)
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت ماشین عروست بوق بوق کنیم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب حالم خوب نیست دلم میخاد تا خود صبح بیدار بمونم اما داره چشمام میره (sm81)نقل قول:
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول: