با اختلاف تایید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف تایید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم عرض کردم اگر خدیرا جانشینی داشت از خودش بهتر نمیاوردنش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وظیفه مربی اینه اماده ترین و بهترین رو ببره این که جواب بدن یا نه دیگه دست مربی ینست به خیلی چیزا بستگی داره
سوال:توز از پالاسیو بهتر هست یا نیست؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی بهتر است(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وظیفه مربی اینه بهترین ها رو ببره حالا جواب بدن یا نه به خیلی چیزای دیگه ربط داره (sm59)نقل قول:
هیگیواین بد هم باشه کسی نمیگه چرا دغوت شد اما پالاسیو چرا میگن! وقتی توز بود و دعوت نشد (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد درصد (sm59)
بستگی به نظر مسی داره (sm59)نقل قول:
وسیله ی ایاب و ذهاب آمادست (sm2)نقل قول:
نقل قول:
الان چرا پالاسیو رو میندازید گردن من ! (sm59) مگه من گفتم بهتره ! یا حقش بوده دعوت بشه (sm59) من که همون بازی ب ا ایران گفتم باید گذاشت در کیونش (sm59)
جالب ترین اظهار نظری که الان دیدم (sm120)
خانم هدی رضایی ورزشی نویس !! منیجر پیچ فوتبال اروپا! و از طرفداران سرسخت ارژانتین عکس مسی با توپ طلا رو گذاشتن دوستی زیرش گفت مارادونا گفته حقش نبوده
گفت اون گفته چون نمیخواد کسی ازش بالاتر باشه تو چرا باور میکنی!!(sm77)
من دیگه حرفی ندارم (sm120)