بمیر (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به مرگ آگاهم ، مرگ را میخواهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوش شیطان
چرا حالت خوب نیس(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابت میاد؟ خوبه که... بگیر بخواب اینطوری حال بدت رو هم نمیخواد تحمل کنی
دلم گرفته ....بیقرارم (sm50).... خوابمم میاد ....اما دندونمم قران گرفته درد از سر صبح نمیزاره بخوابم (sm81) ژلوفون از صبح تا حالا 4 تا خوردم دنتولم زدم فایده ای نداره باید برم بکشم (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید لینک 720 اینو میتونی پیدا کنی 650 مگ هست
In Good Company (2004)
آهان(sm74)نقل قول:
آره بکن بنداز دور ...خلاص(sm172)
بخواب دیگه (sm56)نقل قول:
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
معلم هندسه ی دبیرستانمون خیلی پیر بود
من موقع امتحان ترم مریض شدم و نتونستم درس بخوانمبرای امتحان8 تا قضیه ی سخت داده بود من فقط سوال های شماره 3 و 5 و 8 را بلد بودم
دیدم طرف پیره با خودم گفتم اگه بعضی جواب ها را 2 بار بنویسم متوجه نمی شه
اول جوابه 5 را نوشتم بعدش 3 بعدش 8 بعدش 3 بعدش دوباره 5 (sm2)
نفهمید (sm70)اما وقتی جمع نمره ها شد 21 داغ کرد (sm25)داد صفررررررررررررررر (sm2)