از اینکه اون 2تا در رو نبستی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از اینکه اون 2تا در رو نبستی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در قبال این پست تو من نفهمیده های صابر هستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عکس 2تا در باز بود(sm120)نقل قول:
امروز تولد بانوی ِ دوعالم، حضرت عشق، الهه زیبایی و متانت، بانو «اما واتسون» است. که بوس بر ایشان باد.
دو تا در که میشه دَر دو که جمع انکساریش میشه دردو ، کافیه یا بخوابونمت درتو باز بکنم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم تو سال جدید کک و مک کمتری در پیش داشته باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی(sm120)نقل قول:
ععع کی من نیمچه جرفه ای شدم ، میتونین یکی یکی بیاین بهم تبریک بگین (sm70)
ادامه بده موفق میشی(sm2)(sm127)
(sm70)نقل قول:
با ر دسته دار (sm2)