هنوز تو کف قیمت اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز تو کف قیمت اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
450 دلار (sm209)نقل قول:
چقد گمرکی میزنن رو اینا مگه (sm209)
آها شوما هم از همونایی که میخوای مخفی بمونی (sm120) ینی یه سوال همیشه ذهن منو مشغول کرده در مورد شماها که نمیخواین با یوزرای قبلیتون بیاین یا اینکه ناشناس بمونین یا اینکه پُست نمیدین (sm120) نه واقعاً چرا ؟ ابهت داره ؟ (sm2) نه جان بابا اسی اینو بیاد یکی توضیح بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف چند سال پیش سر آلبوم طرفدار شادمهر چند تا پخ فحش بد بد جیزه برام فرستاد حالا اومده میگه بچه ها ببخشین من پُست نمیدم ولی نتونستم تحمل کنم (sm120)
نه واقعاً بیاین بگین چرا ؟ چــــــــــــــــــــــــ ـرا ؟ (sm120)
منم از این به بعد پُست نمیدم نهایت یه شکلک سیگار ول بدم (sm2) یوزرمم عوض کنین یه خط _____________ البته نشه مثه یوزر موری (sm2) میخوام ناشناس بمونم الی رو اذیت کنم (sm2)
(sm50)
عجب ابهتی داره فضای مجازی (sm2)
عجب داستانی شده این داستان ساسی مانکن (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شفای عاجل مرحمت بفرما ...(sm196)
(sm50)
مجوز صادر شد؟
تاریخ انتشار؟