[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
اینم متن شعرا
جز دومی بقیشو با کتاب تطبیق دادم
دومی هم به شنیدار اعتماد کردم ولی باز چک کن خودت (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@
اینم متن شعرا
جز دومی بقیشو با کتاب تطبیق دادم
دومی هم به شنیدار اعتماد کردم ولی باز چک کن خودت (sm120)
لیاقت احساسات پاک و بی آلایش منو نداری برو گمشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَ این پسره هم پیداش شد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری ، یکی دیگه بعد پست من اومد یه دری وری گفت که من به اون گفتم و امیر هم پستش رو پاک کرد + پست منم پاک کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای جلوگیری از درگیری ...
مرتض اینقدر سیخ تو چون این میلیک ما نکن(sm2)
دو دور گوش دادم فکر میکنم عجله میکنین تو نظر دادن اول پس میزنه زمان میخواد
نمی تونید تحمل کنید که خواننده ی مورد علاقه تون که مورد علاقه ی منم هست کار تخیلی پخش کنه ، ادای طرفداری رو درنیارید ...
من هنوزم معتقدم ماه مهر باید همونطوری ملو ادامه پیدا میکرد یه تیکه سولو گیتار الکتریک با چاشنی اکو هم میذاشت بعده یه ترجیح بند دیگه عالی میشد
تو یکی از ترکای پارو یه ترک با همین مشخصاتی که گفتم بود الان اسمش یادم نمیاد
ول کن داداش دنبال حاشیه هستن میخوان از رو بیکاری دعوا راه بندازننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]