کنسرت محسن می بینمت ..نامردم تو دستشویی برج میلاد کیونت نذارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کنسرت محسن می بینمت ..نامردم تو دستشویی برج میلاد کیونت نذارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاده رودی کرده باز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من ادعا تو چرا حسادت می کنی ؟ (sm2)
هیچکدوم هیچکدوم وقتی یه توابعی اینجا هست همه باید برن بوق بزنن(sm2)
فعلا جای بحث هردوتون بخوابین الان زدم بالا نیاز دارم ، غر غر نکنین
گوز گوز الکیه همش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستشویی چیه همون شلوغی کارتو میسازم تو رقص نور و وقتی تو حس اهنک محسن باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من گوز گوز ..تو بکن (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا من سر بحثم با تو نبودم کلا بحث باز میشه می پری وسط ..برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه
(sm27)
(sm70)ای بابا قهر نکنین
من طرف علیرضا هستم
قطعا این یه حرف غلطهنقل قول:
به هزار و یک دلیل
مم ترین دلیل ذات آدمیه خدا تو رو یجور آفریده که مطمئن باش هر چند دفعه بخای میتونی عاشق بشی هر دفعه هم بیشتر از قبل
شاید یبار عاشق بشی بعد جدا بشی و تنها باشی میگی مطمئنم هیچ عشقی اون نمیشه اما فقط کافیه یه ادم بهتر از اون پیدا کنی که قطعا همیشه وجود داره دیگه اونو راحت فراموش می کنی
این دست من و تو نیست خاصیت هر ادمیه
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مثل بچه ها قهر میکنی حالا (sm77)نقل قول:
خخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
من تو فکر این 31 واحد وامونده ـم تموم شه برم خدمت بیام ببینم چه گلی باس به سرم بگیرم (sm25)
کاش تابستون اولی هم کلاس میگرفتم 7نرمه نموم میکردم
باو من قصد بدی نداشتم(sm54)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm70) قد یه لنگ شیشه پاک کن بیشتر ندارم (sm2)نقل قول:
دایورت کن بابا (sm70)نقل قول:
محیط باران رو دوست دارم.
نظرت راجب مساحتش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چه اصراری داری طرف **ونیهنقل قول:
یه عمره با هم تو مجمع هستیم
دلشو شکستی پسر بد (sm142)
بابا این همه سر به سر بچه ها میزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی هیچی نمیگه
یه دو کلمه سر به سرش گذاشتیم زرتی ناراحت شد
جالبه فقط حرف های منو میبینننقل قول:
اتفاقا تنها حرف درست همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه یعنی چی؟؟ اتفاقا خدا رو تو رو یه جور افریده که هر رابطه ای رو روح و وجود تو اثری میذاره که از بین نمیره هیچوقت
عشق رو تو در رسیدن تعریف میکنی که میگی جدا بشی بعد یکی دیگه ؟؟؟ مگر عشق اساسش عقل و منطق که میگی یکی بهتر؟؟؟
با چه معیاری داری مقایسه میکنی؟؟ اون دیگه اسمش عشق نیست که این بهتره اون بدتره! پس بیشتر عاشق اینم؟ مگر اندازه داره اصن؟؟
اونایی که از این حرفا میزنن عاشق نیستن یعنی فکر میکنن بودن و هستن ولی نیستن !راستش عشق به این اسونیا که همه فکر میکنن نیست یکمی پیچیده تره.
از حد گذروندی مهدی سه چهار تا پست تحمل کرد پست پنجم شیشم گذاشت رفتنقل قول:
اصرار هم حدی داره دیگه یه پست 2 پست کافیست (sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این بدترشو الی گفت بهش ...نقل قول:
زشت بود مهدی بابا
(sm2)باو فرصت گیر اوردیم یکم بکوبیمت بخندیمنقل قول:
قصد و غرضی نیست
مساحت مهم نیست عمقش مهمه .عمق دل بچه های اینجا خیلی زیاده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا خودش چقدر سر به سر بچه ها گذاشت چرا اونا ناراحت نشدننقل قول:
الی از این بدترشو بهش گفت ...
احترامتو نگه دارنقل قول:
امیر (sm127)(sm127)نقل قول:
امیر از محمد گری خبری هم داری.
Mahdi پخ داری بخون (sm127)
چی بگم والا این روزا همه غیرقابل پیشبینی شدن (sm50)نقل قول:
بس کنید جان من
مهدی بابا بیخیال امیر شوخی میکنه (sm111)
الی ببین چه داستانی درست کردی واسمون ها (sm50)
همیشه میگم یه سری خط قرمز رو رعایت کنین واسه همین چیزاست دیگه!!
فشار زندگی زیاده بچه ها هیچکدوم آینده ای ندارن
کسایی هم رفتن یر کار با حقوق های اندک خیال میکنن شاغل هستن در واقع بیکارن
امنیت روانی نداره کسی تو این جامعه(sm50)
یه زمانی اسیدپاشی غیرطبیعی بود الان اگه صفحه حوادث باز کنی اسیدپاشی نبینی باید تعجب کنی
سرریز شده سر ریز
ببین امیر تو خودت ادم منصفی هستینقل قول:
باشه من بد گفتم
ولی پست های اونم ببین
پخ دادم ازش معذرت خواستم
ولی دارین یک طرفه قضاوت میکنین
جان امیر؟؟ (sm70)نقل قول: