نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بساط کنم !؟ کجا بساط کنم !؟ (sm77)
توی خونه چی کار کنم !؟ سی دی کپی کنم !؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بساط کنم !؟ کجا بساط کنم !؟ (sm77)
توی خونه چی کار کنم !؟ سی دی کپی کنم !؟
محسن دیگه دوره سی دی و سی دی رایت کردن فروختن تموم شده
من خودم الان دارم این کارو میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی حداقل 75 سود دارم
تازه بساطم نکردم از طریق کانال
حالا ببین بساط چقدر سود داره
شما شب برو ازادی ببین چه خبره
یا رودکی
یا نواب
یا........................
طهرون و شهرای بزرگ رو موافقم قدم ب قدمشو بساط می کنن اما تو شهر منو صابر نمی شه حرکنی زد کسی بساط بزاره تو شهر کوچیک دهنشو سرویس می کنن از اماکن و شهردار و....(sm50)
الانم ماشالله اینترنت و دانلود و سرعت اومده اکثرا دانلود می کنن و نیازی انچنانی ب خرید سی دی و اینا ندارن چ بازی و چ فیلم (دومی رایج تره!)
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . منم 2 ، 3 باری که تهران اومدم وضعیت دست فروشی و مغازه داری خیلی برام جالب بوده .
ولی همین جور که ساسان می گه توی شهر های ما این قدر اماکن و ارشاد و پلیس و شهر داری از تابلوی مغازه تا جواز و عکسِ دیکتاتور بالای سرت بهت امر و نهی می کنن
که از خودت بی زار میشی .
وضعیت دست فروشی هم که هر چند روز یه ویدیوی تازه ازش در میاد .
حالا مثلا من می خواستم با کمک خونواده و 5 ، 6 تومن وام این داستان گیم نت رو راه بندازم که کم کم دارم بی خیالش می شم !
فرض کن من گیم نت بزنم بعد عکس آغا رو هم بذارم کنارِ پوسترِ بازی یِ God of War ! (sm2)
اگه بزنی تو کار خوراکی بهترِ برات اینجوری دیگه حداقلش سرمایه ات رو از دست نمیدی و مردم هم از شکمشون نمیگذرن تحت هر شرایطینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما درس سحر در ره میخانه نهایدم
محصول دعا در ره جانانه نهایدم ،
در خِرمن صد زاهد عاقل زَنَد آتش
این داغُ که ما در دل دیووانه نهادیم ... (sm50)
خوابم نمی برد وقتی خواب نمی بردن مد نبود.(sm70)
وااااااااااااااو همه رفتن تو خواب کسی نیست؟
قفس بارونه کابوس کبوتر ... (sm50)
- (sm50)
به من چیزی بده از موج و شبنم
به من چیزی بگو از ماه و ماهی
صدام کن تا که در واشه به رویا
که رد شم از شبستان تباهی ... (sm50)
وقت بخير(sm50)
سلام بر رفیقان(sm10)
slmنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm81)
cheteنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعیه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
esmet milik?نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط hell [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
in axete?نقل قول:
نهنقل قول:
kieنقل قول:
خواننده ستنقل قول:
ahan didamesh sonati mikhoneنقل قول:
واسه ناشنواها میخونهنقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خوب همدیگه رو پیدا کردین
یاران چه غریبانه
رفتند ازین خانه(sm2)
سلام دی سول دیوث دوباره برگشتی پفیوز(sm2)
سلام صادق جاکش اره برگشتم قرمساق(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
می بینم که جمع دلواپس ها جمع دوستان یه خبر بد میخواستیم واسه آیت الله جنتی جشن تولد بگیرم ولی سازمان جهانی محیط موافقت نکرد اونا براورد کردن و دیدن اگر بخواییم براش شمع روشن کنیم دما زمین 5 درجه گرم تر میشه (sm70)
(sm50)
(sm50)
دیوث منو دست میندازی(sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی این خطره(sm74)نقل قول:
دل درد دارم عرق نعنا خوردم بدتر شد(sm81)
یا ابر فرض برای اولین بار توی زنده گیم 20 گرفتم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی نوشت : استاد هم شهریم بوده (sm59)
نقل قول:
آره اینم حرفیه .
حالا فعلا که باید یه ماهی صبر کنم به بینم وام 5 تومنی جور میشه یا نه بعد دیگه تصمیم قطعی می گیرم .
مرسی از راهنماییت (sm10)