مرسی همچنین (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی همچنین (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد تاحالا بهت گفتن چهرت شبیه شادمهرِ (sm176) (sm50)
شادمهر (sm54)گفتن شبیه نکونامی ولی شادمهرو تا حالا نشنیده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیما جون(sm127)(sm19)(sm174)
من اولیب بار دیدم یاد شادمهر افتادم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جونمی جووووووووون برگشتی (sm127)(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنده هامو نبین این خنده ها یه چسبِ رو لبم
این منم با یه رد پای خسته (sm50)
مسافرت بودم عزیزم..مرسی که به یادم بودی(sm176)(sm19)نقل قول:
فک کنم اینم رفت (sm172)
ای جونم همیشه به گشت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]