cache رو پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
cache رو پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ریدم به این مسعود دهقان این همه شرکت دست و پا میشکونن واسه البوم محسن این دیوس رفته پیش گوه ترین شرکت ممکن
رفرش آنلاین برا من کار نمی کنه برای شما چطور(sm74)
منم همین مشکلو دارم منتها درست نمیشه هر کاری میکنم یه سایت دیگس برا من باز میشه هر چی بود زیر سر کا ام پلیر بود برا من (sm3)نقل قول:
پاک کردم ریست کردم دوباره نصبیدم مرورگرامو ولی بازم همونه(sm172)
برای ما هم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها همه رفرش دستی میکنند شما چطور ؟(sm120)
پاک کردم ولی باز درست نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کار میکنه باید روی آخرین پست صفحه باشی تا کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار میکنه(sm74)
داره میگه گوووووووووووووووووووووووو وووزززز(sm59)از دخترا به پسرا هم سرایت کرد(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
offline website , site perfence اینا هم پاک کننقل قول: