موچکرم ، ایشالله خیلی حرفه ای شما جبران کنم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موچکرم ، ایشالله خیلی حرفه ای شما جبران کنم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خود ساختست... همون بنزم از باباش خرید از دم قسط، ماهی 1000 تومن(sm50)
تبریک حاج صابر!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتیا رو ببینا ، حاجی شیخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همون خیلی خشک بیاین بگین تبریک ، همین حد بسته (sm70)
فدا داشم (sm127)
عاقا برم Camp X-Ray 2014 رو ببینم ، ببینم داش پیمان معادی یه تیر اون دختره رو میره یا نه (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم فیلمشو!
ببین قشنگه
(sm120)نقل قول:
در این تایپیک همه چیز دیدم جز "شادی" دوستان (sm50)
خسته نباشید
نقل قول:
چرا قصه دردو واسه فردا نذاریم (sm132)
چرا قصه دردو واسه فردا نذاریم؟
ویرایش:
اه ظاهرا جوابش دادن ، ولی من پست های قبل را نخوندم به ترتیب خوندم - حالا که کامل خوندمشون ظاهرا جواب لو رفته(sm54)
من همون اولش دیدم فهمیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم ریا نشه(sm132)