(sm2)برای گشاد ها زیاد جالب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)برای گشاد ها زیاد جالب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ریدم به این مسعود دهقان این همه شرکت دست و پا میشکونن واسه البوم محسن این دیوس رفته پیش گوه ترین شرکت ممکن
مشکا لیو کماکان پابرجاست(sm98)
من که میدونم آه چه کسی مرا فرا گرفته(sm25)
همه دارن میرینن ب شرکت منم هستم(sm70)
یعنی ریدم به این مسعود دهقان این همه شرکت دست و پا میشکونن واسه البوم محسن این دیوس رفته پیش گوه ترین شرکت ممکن
تنگش هم موجوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
ویندوزتو عوض کن این دیگه 100 % جواب میده(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل از اینا نیست همه اینکارارو کردم قبلانقل قول:
میشه یه بار اداشو برام در بیاری؟(sm174)نقل قول:
بازی رئال (sm132)