نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه خر شانس
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه خر شانس
(sm56) آب دهنم راه افتاد (sm217)
(sm51) آرمین دهنت یکیشو بده ما (sm2)
قیمت 16 میلیونه امیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کثافت خرپول 16 ملیونی چک میکنی برو بمیر
به خدا این من نیستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو رستت این چه رسته ای دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بند پ چیه ؟ دوره کد 2 ماهه مثل آموزشی تموم بشه دوباره دوباره تقسیم میشی ولی فکر کنم این سری میوفتی افغانستان پیش کارگرای افغانی ساختمان سازی یاد میگیری (sm2)(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خواستم اعضای مجمع لحظات شادی رو سپری کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم یه تومن داری بم بدی قرض ثواب داره (sm50)نقل قول:
(sm81)(sm2)
پول گوشی خودم ناقص مونده تازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]