خواهش میکنم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش میکنم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
داره میگه سبک بازی آلمان خو بخونین درست:|
سبک آلمان رُ در عرض یه سال عوض کرد اونم از رو نیمکت بایرن(sm120)نقل قول:
دهنتُ(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو المان به شدت تحت تاثیر تیکی تاکا و گواردویلاست (sm30)نقل قول:
در آستانه بازی هلند - آرژانتین یه نقل قولی هم از دیه گو مارادونای کبیر میذارم برید حالشو ببرید
مارادونا:
در سال 1974 وقتي چهارده ساله بودم براي نخستين بار بازي هلند را ديدم. بازيکنان اين تيم انگار زمين چمن ورزشگاه را لمس نمي کردند و قبل از رسيدن توپ به آنها کاري را که بر عهده شان بود به نحو احسن انجام مي دادند. مي توانم اقرار کنم که آنها از پشت سر هم چشم داشتند! بر اين باورم که هنوز که هنوز است اين تيم بهترين تيم تاريخ فوتبال جهان است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدارای بارسا فک میکنن 4 تا پاس میشه تیکی تیکا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قدری که گواردیولا در این قهرمانی نقش داشت کلینزمان نداشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوداییش حق هلند بود قهرمان بشه (sm50)