علی پروین رو شبکه پنج میبینید؟؟؟
بهش گفتن اگه مادرتون بود چیکار میکردید؟؟
گفت اگه بود کولش میکردم هرجا میخواست میبردمش!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
علی پروین رو شبکه پنج میبینید؟؟؟
بهش گفتن اگه مادرتون بود چیکار میکردید؟؟
گفت اگه بود کولش میکردم هرجا میخواست میبردمش!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته و دربه در شهر غمم
شبم از هر چي شبه سياه تر ِ
خدا نكنه خسته باشي (sm10)
برو دخول ببند... خودتو بنداز توش(sm2)شورت دیگه برا شیخ شده.. من یکی دیگه خریدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من منظورم شادیِ دوستان بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده تا حالا تو تایپیک چاووشی بجز مطرح کردن مشکل رایانه ام هیچ نظری نداده ام
فقط میام باران برای این تایپیک (sm50)
ممنون عزيزم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی زندون تلخ کینه هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دلم زخم هزارتا خنجره
تنم کوفتست ... کی حال داره فردا پاشه بره بیرون آخه ...!!(sm27)
یک شب جومعه دیگه هم به تنهایی داره به سر میشه (sm70)(sm54)
پس ببخش، با یکی دیگه اشتباه گرفتمت. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ms-dj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معذرت میخوام. (sm176)
(sm50)
(sm27)(sm27)(sm27)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]