اره جالبه من چند سال پیش دیدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره جالبه من چند سال پیش دیدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم میثم جان که جوابمو دادی . داداش یه سوال چرا چیزی میزارم و سوال میکنم چیزی نمیگن و حتی لایک نمیکنن چرا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما ببین خیلی قشنگه و هم هیجان دارهنقل قول:
فدات میثم جان . خیلی عزیزی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شما ها را کاملا میشناسم تو و ساسان و سهند (sm25)
هادی عزیز ممنونم (sm10)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از منم گله نکنید من فقط دنبال البومم یا سر کارم
قراره البوم طعنه خشایار اعتمادی و عسل مهدی سپهر رو 320 بدن دستم اگه بد قولی نکنن
(sm196)
حالم از آواتارت به هم میخوره