در میخونه که بسته
من چطور مستی رو باز بهانه گریه کنم؟
یا چطور خنده کنم؟
دردم از حد که گذشت ای خدا من چه کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
در میخونه که بسته
من چطور مستی رو باز بهانه گریه کنم؟
یا چطور خنده کنم؟
دردم از حد که گذشت ای خدا من چه کنم؟
کوچه باغان گذشته خالی از فریاد شبگرد و غزل گشته
باغ سرسبز جوانی ها خزانی شد ... (sm50)
(sm74) اشترم با قطره چکان شهیار قنبری میزنی
مجبوره بخاطر انتقادات فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونکه مسیری که صفاریان داره میره برای ما خاطره اس
از اجل هم ناز می بیاید کشید
(sm120)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تو هم اینقدر از شاهین چیز میز نذار سرمون بر باد میره ها(sm2)
بعضی کارای محسنو نمیفهمم..(sm98)اصن احتیاجی به صفاریان نداره..شایدم میخواد خار کنه بزنه تو چشم حجازی و قیاسی مثلا..سابقه نشون داده از هر کی تعریف کرده رابطشون به نقطه چین رفته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از پشت شب های بی خاطره
من از پشت زندان غم آمدم ... (sm81)
12 سال؟مگه قاچاقچی گرفتن؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین اهنگای دم دستی و تیتراژای خز و خیل میداد شهاب اکبری حالا داده دست این خودش راحت باشه (sm2)آوانگاردم خود محسنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)بازدید واقن خرکیست داریم 7 میلیونی میشیم تو این مدت کوتاه یک میلیون داره میره روش
نمیدونم چرا یاد صدا یارو افتادم ارنجمنت بای شهاب اکبری یوها ها ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری رو مسخره نکنید (sm120)
خاک تو سر سونی شهرزادو زدم ال ای دیش(sm3) زد صدارو ساپورت نمیکنه..زدم ایکس ویژن جواب داد..یعنی سونی از یه ریسیور کمتره
- (sm120)
بده می
که توی مستی بگریم به سرانجامم...
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
بریدم از خودم
از همه
از میز محکمه
از فکر فرداهایی که توی مغزمه ...
(sm50)
به دو صد بام برآیم به دو صد دام درآیم
چه کنم آهوی جانم سر صحرای تو دارد ...
(sm50)
امیر بی زحمت اسمم بزار Dani از ابوالفضل شخمی بدم میاد (sm81)
زندگی بی تو هیچه پریچه (sm81)
روزهٔ سکوت بگیرم , چطوره؟!
اون موقع هر کی پرسید چطوری
میتونم توی دلم بهش بگم به تو چه
ولی خیلی خسته تر از این حرفام ، گم شو !
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غصه نخور چشمای تو تا ته دنیا دنیامه(sm50)
رفت و من از پی اش بی نشان میروم
دیده ام خون فشان پر فغان میروم
نام او بر زبان من خراب جهان
همچو تیری رها از کمان میروم (sm50)
بعد از این
بعد از این
کن فراموشم که رفتم ..
دیگر از دست تو می نمی نوشم ...
(sm50)
شمع بزم دیگران شو
جام دست اینو آن شو
هرچی بودی هر بودم
بی خبر رفتم که رفتم ...
(sm50)
(sm10)نقل قول:
بچه ها کد پیشواز کجایی برای همراه اول چنده؟
من در افتاده ام از پا ، دگر ای همسفران
ببُرید از من و تنها بگذارید مرا ..
سرنوشت من و دل بی سر و سامانی بود
به قضا و قدَر اینجا بگذارید مرا ..
(sm50)
یعنی چی؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت محمد(ص) گفتندهرکس پایان صفر رامژده دهد بهشت بر او واجب است
شرمنده دوستان ما رفتیم بهشت!(sm132)
متن سوال: سلام ورحمت الله تعالی برشما مجاهد فی سبیل الله..الله تعالی ازشماراضی باشد؛ان شاالله...
یه سوال داشتم،خواستم بدونم حکم استفاده ازلباس به رنگ"قرمز"برای زن چیه؟آیا حرامه که دختریا زن مسلمان،لباس به رنگ قرمزرودرمجامع عمومی،مثل:بازار،یا مجالس دیگه،که نامحرم درآن حضوردارند،استفاده کنه؟
یا جامعتربپرسم،چه رنگ لباسهایی برای زنان حرامه،که درجلوی نامحرم استفاده کنه؟
ممنون
پاسخ:
عليكم السلام ورحمه الله وبركاته
لباس قرمز يا هر لباسي كه داراي رنگ روشن مي باشند جزو زينت زن هستند بطور خلاصه هر لباسي كه جلب توجه كند زينت هستند و ظاهر كردن هر نوع زينت اعم از لباس ، طلا وو. براي نا محرم حرام مي باشد
باشد که رستگار شوید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)(sm54)
تو رو از دور دلم دید اما نمی دونست چه سرابی دیده
(sm120)