اینا خیلی حسودن باهاشون حرف نزن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا خیلی حسودن باهاشون حرف نزن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه از نظر شما یه باخت بد جلو رئاله دیگه؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اصن خیلییییی حسودنا من واقع متوجه نمیشم دیگه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما از جای ما هم ببین (sm59)نقل قول:
موج مضحک؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز آلمان بعد از عدم نتیجه گیری و بازی های ضعیف تو جام جهانی 2002 یه برنامه ریختنقل قول:
کل آلمان شد آکادمی برا پرورش بازیکن از سن 5-6 سالگی
12 سال بعد مزدشُ گرفت
هر کسی هر مزخرفی نوشت و گذاشت تو فیس و سایتای ورزشی ورندار بزن دیوار اتاقت(sm50)
نتیجه یعنی تیمی که سه گانه گرفته و به احدی رحم نمیکنه خنثی بشه (sm59)نقل قول:
نتیجه یعنی ریبزی و روبن تک به تکو پاس بدن (sm59)
نتیجه یعنی جلو بدترین من یو تاریخ به چه کنم بیفتی (sm59)
نتیجه یعنی تیمت 3 تا بخوره اما پلن b نداشته باشی (sm59)
موج مضحکی که زحمات 12 ساله ی آلمان و برنامه ریزی رُ نادیده میگیره(sm59)نقل قول:
همین موجای تاثیر گواردیولا بر المان و مسی یک تنه تیم رُ بالا برد و کیروش خوبه و بقیه بدن و.....(sm59)نقل قول:
شما اصن عقل کل ما نمیفهمیم چشمون به سایتاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم کل تیمو گواردیولا به اینجا رسوند من گفتم بی تاثیر نبود(sm50)