ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواهد؟
چرا شعر شد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواهد؟
چرا شعر شد؟
لبخند میزنی منو ترور کنی ... (sm50)
ههههههههههههههههههههههههه ... (sm50)
تونل کندوان کیون ممره (sm2)
نه جدی چرا شعر شد؟
هنوزم بعضی شبا موجِ بمبه تو سرم(sm50)
از دقیقه 4 تا آخر آهنگ کل کارنامه ی کاری کچل رو پاره میکنه (sm59)
خواهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون رسول کافیه (sm10)
آدرس کانال رو میدی؟! (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا بدو جواب بده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیای من شبیه خودم سرد ... (sm50)
یعنی آهنگ دستای تو توی هیچ آلبومی نیست و تک آهنگ اومده (طبقِ ویکی پدیا)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی آلبومایی که گذاشتی قاعدتا نمیتونه باشه . باید توی تک آهنگ ها یا مجموعه ی بهترین هاش باشه
توی امضای من هست دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب همگی خوش (sm176)
نقل قول:
قسمت امضا هارو کلا بستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرسشو اینجا بزار، لطفا (sm10)
موسیقی فیلمه. سال 49،50 اینا اومده. سال 91 میلادی رفت تو البوم چشم من که منتخبی از کارای قدیمیش حول و حوشه همون سالای 50 شمسی ایناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...];
پس رفت تا ... تاریخ نامعلوم (sm25)(sm9)
بچه ها یکسری کلیپ فلش از چاوشی دارم که براتون آپلود کردم بعضیاش زیباست
کافیه برای پخش این کلیپ اونارو در kmplayer درگ کنید یا اینکه نرم افزارهای پخش فرمت swf را بگیرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد کلیپ ها 24 تا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm120)
کیفیت آلبوم امید چقدر پایین تشریف داره (sm25)
17 ام فک کنم بیاد (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم بگو که خستمه (sm209)
18 ام ماه رمضون شروع میشه ! 1 روز قبل رمضون موردی نداره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بازم تو همین یکی دو روزه کتابخانه ملی ردیف بشه شاید تا 12 ام برسه
فک کنم آلبوم چشم من نیست تو تاپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه ماشین پخش خراب نشه (sm2)نقل قول:
اون دیگه شانس تو بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بیای ببینی سینجول ریپ زده آلبوم رو (sm120)نقل قول:
پرواز کن ... (sm88)
بچه ها سلام. يه رفيقى دارم كه بليط فينال ليگ قهرمانان اروپا در شهر ميلان بين رئال مادريد و اتلیکومادريد رو كه روز شنبه آينده است رو خريده..
مشكل اينجاست كه يادش رفته كه شب عروسيش در همان روزه، چونكه بليط بازي رو ٦ ماه قبل خريده و تاريخ عروسي رو ٣ ماه قبل مشخص كرده..
خلاصه سرتونو درد نیارم
داره دنبال كسي ميگرده كه ببينه ميخواد عروسي كنه يا نه ...
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)
نزار تنهایی بگیره جاتو
نزار تنهایی بگیره جاتو ...(sm50)
به نظرم حداقل باید یه هفته قبلش تبلیغاتو شروع کنن ، بعد آلبومو بدننقل قول:
همون 17 ام بهترین تاریخه که بدترین تاریخه(sm120) کلا ریدن
دوباره پرواز کن ... (sm50)
ارادتمند ... (sm120)(sm10) خوبی پوریا ؟نقل قول:
هرکی با تتلو رفت و آمد کنه بگا میره
هم ضعف دارم هم میل به غدا ندارم (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm209)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بارتمئو از فامیلاتونه ؟
حتی خورشید شبا میبینم
بی تو این دنیا که چنگ منه
دیگه چنگی به دلم نمیزنه(sm50)(sm50)(sm50)
البوم نیلوفر اصلا یه دنیای دیگه ست(sm74)(sm74)(sm74)