(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm128)
چه نقشه هایی برای کنسرت داشتیم و دگر نداریم ..........(sm25)
(sm138)
کنسرت میخوایم چیکار ، آلبوم راک بیاد حالشو ببر(sm120)
امشب چقد خلوته
شب جمعه نیست ؟(sm120)
رم رو عوض کن ..جای رم رو عوض کن ..درست نشد...تبلت گمنامت رو ببر کنار قبر شهدای گمنام خاکش کن..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کریو بهتره سرعتش
آره سرعتش برای من خوبه
همینطور پیش بره همه باید با کریو بیان(sm120)
با کریو دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه سرعت سایت
رم خودمو هم بهش زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر می کنم چون 2تا جای رم داره..اونیکی پورت رو میشناسه..ولی نمیدونم کجا باید بری تا اولیویت رو بذاری رو اینیکی رم
دو تا رم بزار ببین درست میشه ...و رو کدوم می ریزه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم کریو قاطی کرده(sm120)
سه سوت فیس باز میشه(sm120)
(sm72)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون بچگی نظر من برا کسی مهم نبود(sm100)
عقده ای شدم(sm2)
کاشکی دختر بودم(sm2)
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خواب خوب یه صبح ناز
یه چای داغ و چشم یار
دوباره باد سرنوشت
خبر دهد ز بوی عشق
خدا خودش به خیر کند
گروه circo cafe
جنیفر لارنس (sm50)
جنفیر فقط لوپز
عکسای کارداشیان و که هک شد ندیدم جایی ، کسی داره؟
کیم کارداشیان هک شده مگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش پسریم !!!!
سجاد خشگله خاک بر سرت دیوث این پستا چیه میذاری ..
تو با اسلام مشکل داری کـون لقت چرا پستش میکنی تو فیس .. (sm39)
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر جان صفحات مجازی فقط برا کس شر تف دادن نیست که ، جای بیان عقایده ، ما هم داریم عقایدمون رو بیان میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
روزی عمام خدمتکارشان را صدا زدند ، خدمتکار پرسید طوری شده . اما فرمودند طوری نکنید که فکر کنند طوری شده .... طوری نشدگی از صفات بارز عمام بود
حسام کجایی ؟
ملت منتظر دیدن عکس کیون قلمبه ی کارداشیان هستن(sm120)
دیگه دوووووووووسم نداره (sm118)
انصافا خودت خندت نمیگیره؟ چطور میتونی خدارو قبول داشته باشی ، بعد پیامبری که از طرف خدا اومده رو نه؟! خدارو همین پیامبرا در آوردن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا هست اونوقت پیامبرا دروغ میگن از خودشون در آوردن؟
بگو خدا رو قبول نداری تا به تصادف منطقی دچار نشی
تو خوشگلی بحثش جداست ولی دلیل نمیشه منطقت هم خوشگل باشه (sm70)
از وقتی این سجاد خوشگله اواتار داریوش گذاشته یه احساس بدی پیدا کردم نمیدونم چیه
باز بحث عسلام شروع شد(sm120)
عقایدت بخوره تو سرت میبینم اون روزیو که جلو در جهنم پشت میکنی و به یاد حرف امشب من می افتی !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ببین من اگه خدایی هم قبول داشته باشم ، مطمئن باش الله نیستنقل قول:
چنج میشه امشب (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوی کیون بلبلی درست شد ؟ خبر ندادی ؟
(sm27)
الان استفثا زدم انشالله که خیر استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]