درس یا باید عادی باشه یا موقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
درس یا باید عادی باشه یا موقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هم موقت زده هم عادی(sm77)
(sm120)
بسه دیگه در به دری (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . این دانش گاه من یه خرده سس خل و کرسی شعری یِ !
از روزِ اول تا الان که ترم شیشم همین طوری می زده !
فکر کنم مثلا منظورش از درس عادی اینه که معرفی به استاد یا مهمان نیستی !
بعد اون موقت هم که برای مهلتِ اعتراضه .
در کل از شهرِ بازی یِ غیر انتفاعی توقعی نیست . (sm3)
غیر انتفاعی دانشگا نیست...موعسسه تشریف داره
خودمم تو موعسسه لیسانس میخونم
خوشحالم که برگشتی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود پفیوزشه(sm2)نقل قول:
دیشب چه موعدب شده بود(sm2)
یادم نمیره زبان تخصصی 20 شده بودم تا یه هفته باهام صحبت نمیکردن (sm2)دخترا نگاه نگاه میکردن (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضات خیلی خشنه امضاتو عوض کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا جهانبخت برازرس نره صلوات(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم میخوایی لاتی کنی شارژ ایرانسل بفرستی تو انجمن.
دمت گرم منتظریم (sm30)
آره که بعدش هم توئه ... بیای همشو مصرف کنی آره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)کجاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جاش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی دیگه پس از صبح بریم چند نفر رو با لهجه یِ بیریتیش بزنیم زمین (sm2)
احسان سال 41 چه رشته ای درس خوندی !؟ (sm51)
41(sm54)
(sm2)
صابر فیلم چطوره
من خوابم برد نتونستم دانلود کنم(sm81)
منم سرعتم شیری شده شبی 3 گیگ بیش تر دانلود نمیشه . (sm81)
چند تا آلبوم زدم دانلود فیلمِ نو آر 40 در 100 دانلود شد (sm74)
خوبه من 30 درصد دان کردم(sm2)
خوب از همین 30 درصد که دیدم معلومه فیلم خوبیه...
کفتر کشته پروندن نداره
کتاب کهنه که خوندن نداره
داره از تنهایی گریم می گیره
توی این شهر دیگه موندن نداره
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آره شک نکن فیلم فوق حرفه ای هستش .
من 5 تا شماره از این مجله یِ شاه کار رو گیر اوردم که نصفش در مورد سینمای کلاسیک و فیلم های غیر معمولی یِ !
به شدّت بهت توصیه می کنم اگه جایی دیدی بگیر و تزریقش کن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو درس چی می خونی !؟
دنبالش میرم ولی بعید میدونم تو شهرمون باشه...نقل قول:
من مهندسی برق قدرت میخونم
بازم دوبل تشکر زدم(sm2)
(sm2)واس منم بزن
شانسیه(sm2)
نشد دیگه شرمنده(sm2)
وای از این روزگار تلخ تر از زهر...
(sm50)نقل قول:
هادی اینو گوش کن ببین نظرت چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری بوده که نکرده باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت چیه؟(sm70)نقل قول:
ینی رحم نکرده...یه تنه همه کارای آهنگو خودش کردهنقل قول:
(sm2)فداتنقل قول:
امین حبیبی معمولا اینجوریه چدومبه(sm59)نقل قول:
شماها فن چ خوانندهایی هستن(sm59)