(sm2)مطمئنینقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)مطمئنینقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)
(sm2)خیلی عزیزی رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینجا رو راهمون جداست منچستر ها برامون فرق ندارن هر 2 رو میبریم.
تازه منچستر که تو عاشقشی بیچاره که توانایی مقابله هم نداره(sm2)
من خودم من یو و یوو رو می پسندم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm2)نیگا تو رو خدا همی مونده طرفدار تیمی حرف بزنه تا قبل اینکه چن سال پیش قهرمان شن نیم قرن ! فقط بازیای لیگو دنبال میکردن بیشین بینیم باو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر فیسبوک رستاک حلاج ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یافتم
Reza Sadeghi & Pouya Nikpour - Kharej Az Tasavor
(sm50)
تو نمایشگاه کتاب دیدمش آدم بســـــــــــیار مزخرفی بود(sm59)
در حدی که رسیدم خونه کل آهنگاش رو شیفت دلت کردم(sm2)