دقیقا؛ ى حس و حال خوب و ب اوج رفتن!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا؛ ى حس و حال خوب و ب اوج رفتن!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين اهنگ رو تو مسير دانشگاه از رشت تا رودسر گوش مى دادم و هيچ وقت خسته نمى شدم فکر کن تو اين مسیر ى ساعت و خورده اى مى شنیدم.... خوراک روحیه گرفتن بعد از گند زدن امتحانا(sm59)نقل قول:
چه دورانى بود پسر(sm50)
اين صابرو هر موفع مى خوایم باشه نیس (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آى لاو یو توووو. (sm176)
اتفاقا خوب کاری کردی گفتی،اصلنم دلم نشکست...تو اون لحظه از خود بی خود شدم یه چیزی پروندم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ادیت میکنم.
ما که از اون اول به حرفات توجه کردیم و خیلی مدیونت هستیم (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل قرص مینداختی بالا (sm59)(sm50)
لذت ببر بابک جان... بعضى وقتا یهو ب ذهنم ادم مى رسه و وقتى بیاد؛ دگه فراموش کردنش سخته مث همین شاهکارى که داریم صحبت مى کنیمنقل قول:
خوب الان که برای بار چندم گوش دادم به این نتیجه رسیدم که رقص هم داره (sm120)
(sm224)
اونا فیلم پ. دوبله میکردن و میفروختن . آلبوم چیه آخه توام بچه شدی (sm138)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر میره هیئت (sm50)