باز میگه من چرا خواب قبرستون میبینم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
باز میگه من چرا خواب قبرستون میبینم(sm2)
بیا تعبیر شد خوابت(sm120)
خودت نگا کن (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترافیک زمان دارم چیزی نداره که انتخاب کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خالیه برا تو(sm2)
تازه جدیدا تو همون ترافیک معمولی هم اینجا ی سری طرح هایی دادن.. مثلا 50 گیگ 50 تومن بدون محدودیت زمانی(sm120)
اینجا پدرسگا ندارن بی شرفانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی به غیر ازینا حداقل سرعتشو خوب کنن تو ساعت رایگان الان چند شب اصن چیزی دان نکردم با سرعت 60(sm3)
ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما
ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما
ای نور ما ای سور ما ای دولت منصور ما
جوشی بنه در شور ما تا می شود انگور ما
ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما
آتش زدی در عود ما نظاره کن در دود ما
(sm74)
(sm50)
دلیلش معلوم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که شما شبانه رایگان دارین ما نداریم(sm120)
اصلا ندارین یا سرویس تو نداره ؟ ! خب چه فایده داره تو که میگی طرح ماه رمضونه بعدا برداشته میشهنقل قول:
(sm50)