- (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm59)
- (sm77)
- (sm178)
- (sm27)
بوی گندم مال من هرچی که دارم مال تو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیه ؟ (sm120)
موزن 1363
موزن 1363 اونوقت تو تازه دیدی ؟ :|
(sm59)
الی چندتا البوم الترناتیو راک معرفی کن بگیرم (sm10)
(sm10)این چیزا رو از کسی نپرس سرچ بزن
دمت گرم اینو کی خونده ؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو که خودم میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتی "این چیزا رو از کسی نپرس سرچ بزن" گفتم کی اینو خونده بگو بگیرم ... شوخی بود (sm120)
من هنو صبونه نخوردم بعد با من شوخی میکنی
من عذر میخوام (sm120) بزن شله رو (sm120)
ممر کدوم گوریه
موجودات (sm120) خدا رو شکر وگرنه میخواستم قرار بزارم همدیگه رو ببینیم و معلوم نبود کار به کجاها برسه ...
فقط دو هفته مونده و بعدش اصن فرصت نمیکنم به همچین چرندیاتی گوش بدم
خدا رو شکر
کوه های ماسوله (sm2)نقل قول:
و در مورد دیوث بودن جناب مدیر هم که قبلاً گفتم و جای حرفی باقی نمیمونه . یه همچین پُستی اگه من زده بودم در کسری از ثانیه پاک میشد
میخوام چیزی نگم ولی همش از گذشته میگن ...
سکوت و دیگر هیچ
از تنها کسایی که میخواستم عذرخواهی کنم ملی و مینا بودن . حتی میخواستم حضوری ببینمشون و عذر خواهی کنم ولی روم نشد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو بگو میخواستم برات کاری انجام بدم . خوشبختانه خدا رحم کرد و خودتو نشون دادی حالا هم برو به سلامت موفق باشی@pirana
بفرمایید چای (sm120)
خیلی ممنونم امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فکر کردم این جدید اومده
(sm2)سنت قد نمیده دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ممر لینک دمو رو عوض کن از سرور بزن
این شهرزاد مشخص نیست چند قسمته ؟
فاز اولش 26
یا پیغمبرنقل قول:
شهرزاد یک داستان عاشقانهی تراژیک است، یک فیلم عشقی با تمام ویژگیهای خوب آن. راستش را بگویم و خلاص. فیلم عشقی خوب و لحظات خوب یک فیلم عاشقانه هنوز هم من را زیر و رو میکند.مثل پایان قسمت پنجم که شهرزاد بر سر قرار با فرهاد آمد و آب پاکی را روی دست او ریخت که دیگر رابطهشان تمام شده و هیچ وصلی میانشان ممکن نیست و فرهاد باید بیخیال او شود، بعد از کافه آمد بیرون و گوشه خیابان بغضش ترکید و همانطور که گریه میکرد صدای محسن چاوشی روی تصویر آمد که با آن صدای جادوییاش خواند:"همه جا رو گشتم کجایی عزیزمبیا تا رگامو تو خونت بریزمبیا روتو رو کن منو زیر و رو کنبیا زخمهامو یه جوری رفو کن..."
یاران واسه رنگ کردن دیواری که بعد کچ کاری زرد شده چیکار باید کرد؟ که زردیش نزنه تو رنگ سفید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)ماشالا
یره این دمو اومد نزدی ادامه مطلب (sm120)
(sm2)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بر شدم دیگه اینو (sm120)نقل قول: