(sm2)بعد از تو هر کی تو دلتنگ یعنی من
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)بعد از تو هر کی تو دلتنگ یعنی من
منم ميخوام بخونمش (sm50)
اشترم لینک اپلودباز درست شد بزن
چون دوتا آهنگ با هم میکس شده اینطور نشون میده وگرنه در اصل اینطور نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح که اس دادم بهتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sql 2008 با ویژوال 2012 بنصب
بعد از منوی فایل open project بعد هم پوشه پروژه رو انتخا کن دیگه
www نمیخواد اون مال php ه
باو یکی درست درمون بخون صدات که خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میگی اینا بده ؟نقل قول:
ترک پارو عالیه (sm88)
این خودش sql داره که (sm54) دوباره 2008 هم بنصبم؟نقل قول:
اوپن بکنی فایل میخواد پوشه انتنخاب نمیشه که
من همچین جسارتی نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود بیشتر کار کن و وقت بزار اینهمه پشت هم سینگل نده
کیفیت مهمه (sm120)
با اهنگسازای مشهوری همچون ممر کار کن
بده زیرصدا رو دست امثال سینجول(sm132)
بخون استقبال میکنیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
open خالی بله فایل میخواد ولی اوپن پروژکت بزنی پوشه رو باید انتخاب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبورم کردی بنصبم آخرش ویژوال رو (sm178)
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر فعلا پرده گیتارش پاره شده کاری نمیفروشه (sm2)نقل قول:
سینجول اشرف زاده (sm2)
نقل قول:
زر نزن یه جا دیگه آپ کنم گوش بدم ..
تو اوپن باید وبسایتو میزدم فکر کنم.. اونو ردم پوشه خواست دادم داره جون میده فعلا (sm120)نقل قول:
ممر چی چی میخوای ..
نقل قول:
(sm2)آوا : سینجول
الان ممر میگه من پرده کار نمیکنم (sm120)
این دمو کی بود (sm2)داشت ارضا میشد (sm2)
(sm2)
راسی ممر فهمیدی چطو بچه دار شد آخخر ..
رستاک پست گذاشت 2 ساعت و نیم میخکوب !!!! (sm2)
دیگه زدم داره میاد ویژوال (sm120)نقل قول:
میلاد خاک بر سرت مگه دارن فشارت میدن ..
دستور نده خواهش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم رو تحریر ها زیادی کار کردم (sm2)نقل قول:
ممر فقط پرده میزنه (sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنم استقبال ميكنيد (sm59)
بنصب(sm173)نقل قول:
(sm120)فقط اوپن کردم اومد تو سلوشن دیگه نمیفهمم چی به چیه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
اشترم ترتیب اهنگای البوم زدی نیگا بنداز
گیتار سیم داره نه پرده (sm120)
پس بخون... دلگرمی هم بهت میدیم برای کارهای آینده ـت (sm59)نقل قول:
مردک تو ایدئولوژی منو درک نمیکنینقل قول:
دیشب همین ساعتا ، یهویی ، عجب عکسی شد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبا یوگا شبا مدیتیشن
(sm118)
wtf !!!!
13-year-old father and 12-year-old mother
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس وقتي خوندم اول ميدم تو گوش كني كه اولين ترغيب كننده و تشويق كننده بودي (sm2)
فقط میخواستم شکل خودم باشم (sm50)
تیغ موکت بری (sm118)
بی پولی شدید (sm27)
اعصاب برفکی (sm161)
یه ابر ژنتیکی (sm189)
سیگار ماتیکی (sm50)
بازی دومینو (sm184)
فیلم تارانتینو (sm197)
کنسرت باب دیلیم (sm118)
از شعرای کهن (sm181)
روح تصادفی (sm178)
پایان صلح جنگ (sm1)