یکی همین الان تو کوچه رد شد گفت آب 24 ساعته قطع شده فردا برقم قطع میشه آسوده بخوابید (sm2)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی همین الان تو کوچه رد شد گفت آب 24 ساعته قطع شده فردا برقم قطع میشه آسوده بخوابید (sm2)(sm30)
سطح توقعت رو ببر بالاتر 1مگ و خرده ای که عددی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس PTP شاتل (sm198)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای منو دق بدی (sm81) (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به همون 1 مگابایتم راضیم
شبونه رایگانم داره پیمان ؟ ماهی چقدر میدی ؟ (sm50)
بترکی هی پیمان (sm81)(sm2)به قول الی با این سرعت باید برم بدم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مال من نیست البته، پهنای باند من کمتره
آره داره بخوای میگیری نخوای بدون شبانه انتخاب میکنی 3 ماهه 69 تومن 8 گیگ
ن منظورم اینه که این سرویس داره ساعت رایگان ؟ اینی که سرعتش تو روز تا 4 مگ هم میره تو شب هم همین قدره (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تروریست های تکفیری داعش توی سنگرهاشون سرعتشون از هادی بیشتره (sm2)
واقعا آب قطعه .... عابر بانک خرابه . هوا خاکیه . نت خرابه ...اعصاب خرابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اینجا رو داشته باش
نقل از یه کاربر دیگه همین سرویس (sm2)(sm128)
نقل قول:
سرعت دانلودم هم از حداقل ۱.۲ مگ شروع میشه و وقتی خلوته به ۳مگ تا ۶مگ بر ثانیه هم میرسه ( سرویس ۸ مگش )