برو از خدا بترس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو از خدا بترس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدر این لحظات پرشکوه رو بدون رسول منشی (sm2) تو الان داری با پرستار زندگی میکنی
والا کاش منم یکی رو داشتم بیاد از خودم پرستاری کنه (sm2) وفتی نسخه هاتو میاره قرص بده بت بگو بزار دهنم (sm51)(sm81) انگشتتم دوست داشتی بکن تو حلقم (sm30)
نقل قول:
تو دیگه خیلی دیوصی (sm2)
ولی حیف و صد افسوس که شیفتش کوتاهه (sm81)
براش شهرام ناظری بزار حتما جواب میده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم خانوم پرستار سیما هستش (sm178)(sm81)
are you kidding me ??? (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عریان کندم هر صبحدمی گوید که بیا من جامه کنم (اینو بگرد پیدا کن براش بزار اوج صدای استاد رگ ریشه اش رو از هم وا میکنه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو نمیخواد جا نماز آب بکشی (sm2) یعنی تو این فک نرفتی تا حالا (sm2)نقل قول:
الان اومد تو اتاق یه شیرینی رو میز بود گفتم بفرمایید گفت نه مرسی ممنون بعد گفتم بفرمایید اینو واسه شما گذاشتم خندید گفت نه مرسی من دستام کثیفه
خواهرم وقتی این صحنه رو دید تا لحظاتی روی استند بای بود (sm2)(sm30)
به جان جفت بچه هام نه (sm2)نقل قول: