الان میزنم
نمایش نسخه قابل چاپ
الان میزنم
زدم کلی معطلم کرد و گشت گفت فکر کنم داشته باشیم.اسممو دادم عصر اگه پیدا کرد برام نگه داره برم بگیرم.میخوایش؟
خبر فوری : خبر فوری
گفته شده است کمپانی های سونی موزیک , بیگ ماچین رکوردز , وارنر براس خواستار عقد قرارداد با این پدیده ی افسانه ای شدند اما متاسفانه تهیه کننده و پرودیوسر او که هم اکنون کمپانی بزرگ و مافیایی موزیک باران به سرکردگی شخصی خبیث بنام اشترم است از رد این تقاضا خبر دادند
ننننننننننننننننننننننننن نننهههههههههههههههههههههه اشترررررررررررررررررررممم ممممممممممممممم(sm81)(sm81)(sm81)
من عصر بیرونم.اگه زنگ زدم داشت که میگیرم اگه نداشت هم که میپرسم چیا ازش داره.ولی به نظرم شاید نداشته باشه چون اصن طرف نمیدونست عکسش توی اینستاگرام بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه داشت ایمیجشو میخوای یا فلک و اینا؟
با مافیا نباید دربیوفتی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اشترم بچه خوبیه رضایت نامه رو میده(sm2)
خبر ها حاکی از آن است که مدیر برنامه و مننجر او شخصی به نام میلاد دوسیب برای انجام مذاکراتی با اولین پرواز به آمریکا سفر خواهد کرد
رسوایی های اخلاقی این دی جی معروف زمانی بالا گرفت که گفته شده است مدیر برنامه ی او هم زمان مدیر برنامه " کریستی مک " چورن استار معروف هم میباشد (sm25)
دیوث با پوله من به بهونه جذب اسپانسر میره اونجا بعد میره ترتیبه کریستیو میده برمیگرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب شهرت هم خیلی دردسر داره مگه نه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا(sm25) باید به فکره یک مدیر برنامه سالم و متدین باشم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همین منظور کمپانی برایزرس خواستار غرامت سنگینی از این دی جی معروف شده است (sm2)
اصن من دی جی بودنو میبوسم و میذارم کنار(sm2)
نکن این کارو استاد ما دوستت داریم (sm81)نقل قول:
نخیر......................
خدانگهدار.............
من دیگه از این حوزه خارج میشم و عرصه را میسپارم به دسته جوان ها...
.
البته بعد از اتمامه پروژه هایی که الان در دست دارم.یه 40-50 تایی هستن(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)استاد هم اکنون با خدافظیت موافقت شد . درود و دوصد بدرود
باشه بعد از ریلیزه اون 50 تا پروژه برای همیشه خداحافظی میکنم(sm2)
حالا نمیشه الان خدافظی کنی (sm2)یه کارش بکن دیگه (sm2)نقل قول:
نه جونه داداش امکان نداره.طرفدارام ناراحت میشن(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عجب جنگه بزرگی.عجب هنرمندانه بزرگی(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)پویا بیاتی
خیلی دلم میخواد بدونم درباره چی میخوان بشینن حرف بزنن(sm2)
مشکلات سوسیال دموکرات
نحوه ی آموزش نیروهای داعش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... حیف ... فرصتی نیست برای آب شدن در آفتاب (sm50)
سلام میلاد جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی رو نتونستم پیدا کنم
اینجا هم نبود
چند تا سایت بگو برم اونجا سرچ کنم
مسی هم به شلوار کردی ایمان آورده
: کمی بزرگه ولی احساس خوبی دارم (sm2)
آه اگر روزی نگاه تو مونس چشمان من باشد
قلعه ی سنگین تنهایی چاردیوارش ز هم پاشد ... (sm81)
اما این دی جی معروف به دلیل اوضاع نامناسب مالی پذیرفت که به جای پرداخت غرامت به مدت یک ماه هر روز خود را به جانی مرد شماره ی یک این کمپانی معرفی کند (sm2)نقل قول:
چرا آلبوم استاد رو نزدید تو سایت (sm2)
(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه روغنی میخای بزنی مشکلی نیست بعد از استر یک میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خورده رنگو باید سفت بگیری
اگه میخای پلاستیک بزنی بزن کارت که تموم شد با فرچه وایتسی دو سه بار قسمت زرد شده رو بزن تا بره
اکرلیکم که پیشنهاد نمیکنم
انفولانزا دروغ است!!
مسئولین محترم چرا راستشو نمیگید؟؟؟
گود برداری زیرگذرهای کرمان که باعث شده به قبرستان جزامیان قدیم نفوذ کنه
باعث شده که گازهای سمی خارج شده وجان هموطنان مارا بگیرد
چرا شهرهای دیگر انفلونزا نمیگیرند؟؟؟
چرا تا حالا کسی بخاطر این بیماری نمرده بود؟؟؟
طبق منابع مشهود سه تن از اقازاده ها كشوري براي تجسس در قبرستان قديمي كرمان دست به اكتشاف زده باعث تكثير مرض جذام بين كارگران حفار شده اند و براي لاپوشاني و عدم محاكمه انقال وسيع جذام دست به شايعه انفولانزا خوكي زده اند! حال انكه دكتر دهقان معاون بيمارستان كرمان عنوان كرد زخم هاي سر باز كرده بر تن تني چند از مراجعه كنندگان جذام است نه انفولانزا !
مسعولین دروغهایتان را کم کنید به فکر راه چاره و محاكمه سه تن اقازاده بخاطر گسترش شيوه جذام باشيم نه شستن دست و روي خود
عشق بازی شیشه
با هوسهای تگرگ (sm50)
این چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکرلیک به درد نمی خوره؟ مشکلش چیه؟
قلم مو منظورمه اصطلاحا میگن فرچه(از قدیم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایتس دیگه سفید کننده
اکرلیک به نظرم تنها خاصیتش بی بو بودنه همین
دمت گرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]