[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا وقتی دیدم متوجه شدم توی مانبتور 15 اینچی بلوری با وب دی ال هیچ توفیری نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متشکرم... سلامت باشی (sm127)نقل قول:
به به مبارکا باشه ، ایشالله همیشه شادی و خوشی دور و برت باشه (sm127)
ایشالله به پای هم با یه دنیا عشق و محبت پیر شن (sm127)
بیایم نامزدی رسمیت برقصیم ؛ بزودی (sm127)
ایشالا پس از شما (sm127)
حالا من فعلا برم خدمت... عروسی برادرم میوفته موقع سربازی من... با سر کچل یا کم مو باس بیام (sm74)
داره شوما موتوجش نیستی بی کیفیت بیننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس کم مو میری کچلی نداری ، عیب نداره منم عروسی خواهرم کم مو رفتم (sm172)
شما دیشب چقدر زر زدین اینجا ... انگار نه انگار که شب جومه بود
شوما به بزرگی خودت ببخش با کیفیت بین (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هــــــــــــی... (sm172)
منم وسطاش خوابم برد ادامه ـشُ صبح دنبال کردم...(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm50)نقل قول: