دانه تسبیح، ما را حالتی هرگز نداد..
بعد از این در پای خم، انگور باید دانه کرد...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دانه تسبیح، ما را حالتی هرگز نداد..
بعد از این در پای خم، انگور باید دانه کرد...
(sm50)
از این منیرا خودمون زیاد داریم.. ماشالله زیاد نورانیه(sm120) یکم تاریکی بهمون بدین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه فرمالن شما جانباز 70%(sm2)با همین جانبازیتش بازم جزو 2.3تا گلزن اول تیم هست همیشه(sm120)
اوبامیانگ توله بازم گل زد(sm2)
لیورم که باخت ببینیم امشب رئال و فردا پرسپولیس چه گندی میزنن(sm2)
زد زد(sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی از همون منیرایی هست که بت گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمالن یادمه یه گل زد ریختن دورش اصن نمیدونس چی شده چه خبره اونجا کجاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز منیر شما گلم بلده منیر ما یه پا دو پا میزنه خودش جا میمونه (sm2)نقل قول:
برا ابیدال که از سرطان برگشت اینقدر خوشحالی نکردن(sm2)نقل قول:
جام حذفی براتون گل میزنه(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)
ابیدال (sm19)
همین که رئال حذف شد اونور خودش گله (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
هنوز آلبوم منتشر نشده الکی جو ندین که فردا روزی پشیمون نشین (sm98)
مشکل ملت همین عجله هست یکم صبور باشین وقتی البوم منتشر شد و چیزی نبود که ازش انتظار میرفت اونوقت انگشت اتهام به سوی کسی یا کسانی دراز کنید
هرکسی حق صحبت داره، فردا روز هم اگر پشیمون بشم اولین جا همین جا ابراز پشیمونمی خواهم کرد
همین امثال شماها دارین با به به گفتن کورکورانه دارین عوضش میکنین تا جایی که میاد اون جوری بیانیه میده از یه آدم تموم شده
در ضمن کسی کاری به آلبوم نداره، دو تا ترک هم در حد پارو داشته باشه ما کلامونم میندازیم هوا
این دی وی دیو باز کردم به لنز دسترسی نداره (sm120)
به به گفتن نیست عزیز من عادم با یه پوستر که دورش یه آیه قرآنی هست نباید در مورد 12 ترک آلبوم نظر منفی بده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم مشکل شماها با صفاریان چیه ؟؟؟ انتظار دارین تو تنظیم هاش صدای ماهی و سوسک دربیاره که بهش بگین خلاقیت ؟؟ خو موسیقی پاپ همینه دیگه ! وقتی یه تهیه کننده میاد یه کاری رو سفارش میکنه واسه فلان سریال با فلا سبک دست خواننده بسته میشه ! اول بزارین آلبوم منتشر بشه شعر و ملودی و تنظیم چند بار گوش کنید اگه بد بود بیاین بگین !
ّبعدشم مخاطب چاوشی چهارتا کاربر به اصطلاح موسیقی دان این تاپیک نیست ! باید توی هر آلبومی سلیقه ی کل رو در نظر بگیره تا شنونده هاش افت نکنن
جاداره همینجا اعلام کنم ک...ر تو روحت صفاریان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتلتیکو دومیو زد (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا امشب دور دور بودیم نزدیک بود پلیس خفتمون کنه بریم بازداشتگاه.دیگه باید از همونجا به صورته الهی برات میفرستادم(sm2)(sm2)(sm2)
باز چه آتیشی سوزوندی ؟؟؟ (sm2)حتما هوا تاریک بوده سیبیلاتو ندیده (sm2) میخواستی معرفی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای که مهجوری عشاق روا میداری
عاشقان را ز بر خویش جدا میداریتشنه بادیه را هم به زلالی دریاب
به امیدی که در این ره به خدا میداری(sm25)
اشترم اقلا توی موزیکای تاپ نمیبری بیارش بالاتر بابا.یه مشت موزیکه خزوخیل زدی روش رفت تهه صفحه(sm2)
این ریمیکس میرزه یه کله قیافه امیر شهریار که زدی تاپ(sm2)
دختربازی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناس گزارش ورزشی (sm2)
ارفی باحال صحبت میکنه ولی (sm120)
البوم عجب کیفیتی داره.خوده البوم که نواری بوده ماله 1980 بوده.این سی دی هم ماله 2002 هست
هوار هوار یا هوار نازی ماشالله
هوار هوار یا هوار ای یار باریکلا(sm2)
دوست عزیز من کلا مخالف کار با صفاریان هستم و تا اینجای کار هیچ چیز معمولی هم ازش ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن ادم دم دمی مزاجی هست و خیلی زود رنج . من نقد درست و منصفانه رو قبول دارم درسته بیانیه محسن یکم تند بود ولی من تا امدن البوم صبر پیشه میکنم
یکم هم بخند دوست عزیز ما که دشمنی با هم نداریم با این لحن جدی میای تو شکم ما(sm19)
روز پاییزی میلاد تو در یادم هست
روز خاکستری سرد سفر یادت نیست
نالهی ناخوش از شاخه جدا ماندن من
در شب آخر پرواز خطر یادت نیست
تلخی فاصلهها نیز به یادت مانده ست
نیزه بر باد نشسته ست و سـپر یادت نیست
خواب روزانه اگر درخور تعبیر نبود
پس چرا گشت شبانه، در به در یادت نیست؟
من به خط و خبری از تو قناعت کردم
قاصدک، کاش نگویی که خبر یادت نیست
عطش خشک تو بر ریگ بیابان ماسید
کوزه ایی دادمت ای تشنه، مگر یادت نیست؟
تو که خودسوزی هر شبپره را میفهمی
باورم نیست که مرگ بال و پر یادت نیست
تو به دلریختگان چشم نداری، بیدل
آنچنان غرق غروبی که سحر یادت نیست
یـادم هــسـت ، یـادت نــیـسـت
یـادم هــسـت ؛ یـادت نــیـسـت ... (sm50)
دیوثه اعظم ریمیکسو گوش دادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث عمته قرمساق(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بد نبود واسه تازه کاری مثل تو خوب بود ولی جا کار زیاد داری
مخلصیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دل نگیر منم نظرمو گفتم، چند روزه روحیه ام شخمیه توقع نداشتم بعد پارو همچین فضایی ببینم.. احساس میکنم فیضیه قم میخواد آلبوم بده (sm172)
(sm10)نقل قول:
شما صبر کن اگه آلبوم بد بود من خودم صفاریان رو فحش کشش می کنم (sm59)
قرمساق قیافته چونی(sm2)نقل قول:
بمیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن شهاب اکبری پلیز شات ده فاک آپ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صفاریان مشکلی ندارم توی این سه تا کار هم از به رسم یادگار بیشتر خوشم اومدهنقل قول:
مشکل من چیزی دیگریست..
من عاشق تویی شده بودم که تنها کتاب منطقیت آیت الکرسیست...
(sm50)
با وجود یاغی تبار مطمئنن از اون شعر ها هم میشنویم ! (sm50)نقل قول:
فعلا فقط صبر ...