میترسن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میترسن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gates - Low * Single . 2014
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ خوبی ست
Release: October 21st, 2014
Genre: Emo / Indie Rock / Post Rock
Quality: MP3 | 192
uploadbaz
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم دهقان گفته اسفند محسن دیگه کپ کرده (sm14)
ای عرش کبریایی چیه پس تو سرت؟ً!
کِی با ما راه میایی جون مادرت (sm50)
هی وای من(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چی بگم از صبح همه کارابه بدترین وجه ممکن پیش رفتنقل قول:
روز خیلی مزخرفی بود(sm172)
باید تصمیمی جدید گرفت(sm169)
هیچی رو سخت نگیر مهدی . اینم میگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آلبوم چهارشنبه میاد.مطمئن باشید.
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آدما اینقدر مزخرف شدن !براحتی دروغ میگن و تهمت های خیلی بد میزنن(sm3) هر لحظه یه رنگ میشن ..(sm3)نقل قول:
خسته شدم(sm172)