شب خوش بابک جان.روز خوبی بود(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب خوش بابک جان.روز خوبی بود(sm176)
رعنا بی نظیره . . . بازم مرسی امیر . . . (sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی . . . (sm176)
یه مدّتی تو هم مگنا می کشیدی !؟ (sm132)
آره چند بار روی اون لینک ها که الی میذاشت کلیک میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر پسورد میخواست منم میبستم . وضع خرابیه قبول دارم ولی با این چیزایی که تو میگی زمین تا آسمان فرق داشته با اینجا
پس جای نگرانی نیست برای اینجا . چون ضرری که کسی نمیرسونه . هفته ای یه بار ***** میشه . نه فیلم نه دوبله . نه در آمد یه میلیاردی نه بازدید
پفیوز حال چت ندارم ولی همیشه میام می خونم چت ها رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تا مدرن و زیکا رفتم برای تست . . . اوکی . . . (sm10)
واقعا خیلی خرکیه من چند سال پیش یکی کشیدم افتادم تو راه پله نزدیک بود دست و پام بشکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون حال چت نه داری . . . پس سریع دَمَر به خواب . . . (sm2)
حال چت ندارم ولی حال چونتو دارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه توش جایِ توتون چیز دیگه ای ریختی !؟ (sm59)