الان گلنار ریمیکسو بعده اون روز دارم گوش میدم دارم میترکم از خنده(sm2)(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان گلنار ریمیکسو بعده اون روز دارم گوش میدم دارم میترکم از خنده(sm2)(sm2)(sm2)
اقایی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم تو پارو قضیه کتاب دینی پیش میکشه الان تو این البوم مهر ایت الکرسی میزاره ولی به گفته خودش این پیش کشی به خداست نه بنده های خدا
زمان زیادی نمونده یکم هم صبر کنیم میبینیم ایا این نگرانی ما به حق بود یا در اشتباه بودیم
صدا شلیک اون وسط چیکار میکنه.....(sm2)
به عمه گرام سلام منو برسون بگو پول ریختم به حسابش به خاله محترمه هم بگو اون زیر پوش من زیر تخت جا مونده نگه داره اخر هفته میام میگرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 200 تا موزیک باران میگه توش.ابرو نذاشتم یعنی(sm2)(sm2)(sm2)
جاکش بحثو خونوادگی نکن میکونمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستشو بخوای نپرسیدم چون خیلی عجله داشتم.البته اینم کلی گشت فکر کنم همین یه دونه بود.اسکنرم شرمندتم ندارم.یعنی مصرفی نداشتم که بخرم.
اینم شب 2-3 برات میفرستم
دیوث از کی خاله و عمه جز خانواده حساب میشن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از داشته هات بگو از اون چورن قشنگ و گشادت و از اون ک..ص بی موت بگو تو رو چه به کار بزرگان(sm2)
بی شخصیت با دی جی مملکت درست صحبت کن من دیگه مثله قدیم نمیتونم جوابتو بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکسی برات از کاورش بگیرم با اسکن مو نزنه(sm2)
پروژه بعدی ریمیکس
.
دزیره.بزن دست قشنگه رو(sm2)
به جانه خودم پوب ندارم شایعه نساز(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به.ریمیکسه دزیره.چه شود
چقدر این آلبوم خوبه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری شرف داره به اون کچل بی وجود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بمیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دیوث تو برای من همون قرمساق قبل هستی (sm2)نقل قول:
مهدی تابستون شهرتون بودم اونجا یه جون 22-23 ساله بود بهش نظر داشتم دست مالیش هم کردم نکنه خودت بودی(sm59)
دیوث اون موقع میدونستم اصفهانی هستی یه قرار میزاشتم همو ببینیم(sm19)
امیر در مورد اتصال ساب دامنه هاست دانلود چیزی میدونی یه سوال بپرسم
دیوث نزدیک محسن نمیشی ها(sm39)(sm2)نقل قول:
اوکی
خفه شو الان دارم ماکتشو میزنم(sm2)نقل قول:
اشترم اینو یه 7-8 تایی بیار بالا .حیفه امروز زدیم رفت پایین(sm2)
- (sm50)
اشترم نرو خیلی گردن کلفته ها.بهترین برنامه واسه اینکاراست.باهاش فلک زدم کله البوم شد 316 مگ
16 بیت هم هست
تموم اطلاعات مموری گوشیم پاک شد (sm74)
ای دل صاب مرده باز تو رو خواب برده پاشو از خوابو ببین دنیاتو اب برده (sm50)(sm50)(sm50)
کاش الان یه شیشه ویسکی اسکاچ داشتم همراه یه پاکت سیگار این اهنگ بیشتر میچسبید میرفتم تو فاز غم (sm50)
به غیر عکس ناخن دیگه چی بود توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریکاوری کن دیگه
صد ها ستاره چیدم از بام او ولی
وقت فرود آمدنم نردبان شکست ...
کلی عکس بودبابا همشووون ..... (sm178)(sm172) ریکاوری بلد نیستم چ جوری با چ نرم افزاری ؟نقل قول:
کارشناس اوردن بازیکنارو ترکیبو اصلا نمیشناسه (sm120)
دقیق نمیدونم کدومشون بهتر هستن ولی تو سایتها نرم افزاری بگرد پیدا میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار هم باهاشون خیلی ساده ست حافظه مورد نظر انتخاب میکنی میزنی خودش ریکاوری میکنه اگه بتونه و فایلی قابل بازگشت باشه برمیگردونه
نقل قول:
مرسی دستت درد نکنه خدا کنه بشه دوباره اون فایلا برگرده
- (sm10)
امیر حسین رستمی کجایی رو اجرا کرده
مصطفی زمانی هم اجرا کرده
کامنت های دیشب محسن چاوشی:
- موزیک جدیدی ساخته نشده
این موزیک های منتشر نشده قبل از کجایی ساخته شدن که به خواست عوامل دیرتر پخش میشن
آخرین کار من کجایی بود
- [در امیر بی گزند] برای پدرم هم خواندم
- مولانا را از همه بیشتر دوست دارم
-بیشتر تنظیم ها را خودم انجام دادم
- احتمالش هست [آلبوم] زودتر بیاد
-بله حتما اینکار را انجام خواهم داد[همکاری با ترانه سرایان دیگر]
-خیر[در پاسخ به همکاری با رضا یزدانی]
-سیگار چیز خوبی نیست
-بله مشهد زندگی کردم
-20سال مشهد بودیم
-من هیچی نیستم [در پاسخ به "استاد شما فوق العاده اید"]
- اَرنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد
تو که با منی همیشه چه"تَری" چه "لَن ترانی"
-این همه کامنت اما دریغ از یک سوال...
-شب خوش دوستان
-یاحق
1.5 میزنم بره رو اپلود که تا 2 بهت بدم.الان میرم فیلم ببینم