خواننده ی تیتراز شب کوک کیه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خواننده ی تیتراز شب کوک کیه ؟
سید ممر میلاد سینجولینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عهههه جدی پرسیدممممم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو دیگه الیاس میخوام دانلود کنم اسمشو نمیدونم........
دختر خوب رشتی سرچ کن
سرج میکنم پیجای الکی میاد . خب اسمشو بگو من دوباره بسرچم
(sm120)(sm58)(sm58)(sm79)(sm120)
ژورنالیست و مدیر شبکه رادیویی بزرگ کاتالونیا، آقای یوردی باسته: "لیونل مسی امیدوار به بازی کردن برای چلسی است. اطلاعاتی در 10 روز گذشته به من داده شده که چلسی با مسی تماس داشته، مسی نیز بسیار هیجان زده شده. به من گفته شده که اگر لازم بشه، چلسی 250 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد رو پرداخت میکنه. چه فصل بعد و چه بعد از اون، رومن آبراموویچ به سراغ لیونل مسی خواهد رفت!"
(sm50)
سجاد تو میدونی خواننده تیتراژ شب کوک کیه ؟
میدونستم که اول میگفتم
فیلم شلاق اومد (sm50)
تو آپارتم که نیس (sm54)
شیما یه تیکه از تکستشو یادت نیست ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش خوب نیس
پیدا نکردم (sm142)
مرسی
آنفولانزا (sm74)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیرین و شیرین ،
شیرین گشت که سم
عشق تو داسه تیشه و دسم
(sm50)
الی عوامل مورد علاقه ت البته قدیمیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم اینو طرف صدابردار اهنگ خونده فک کنم پول استدیو نداشتن گفتن اینو برات میسازیم (sm120)
این همه ریمستر چیه زرت زرت از پارو میدن
اینم عوامل مورد علاقه ما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف پست زده نوشته یاغی چاوشی رو نکنه شاهین نجفی 2 صلوات (sm59)
اکبر عوامل مورد علاقه ما رو نداری ؟
تیتراز شب کوک (sm54)
کارن و یغما (sm25)
الی وام عسل توزیع شده
یافت نشد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم کاشکی بوده اهنگش
شیما این آهنگه خیلی به درد نخور بود که
(sm54) منم نیافتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) شعرش قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
(sm29)
قابل توجه ممر
مهناز افشار حامله است
تو پی عطر گل سرخ ،
من حریص بوی نونم (sm50)
البوم جدید شاهین نجفی (( ص )) خبرشو بزنین
ما نمیتونیم با جون سعید بازی کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid.r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
حیف 3 تومن پول .. (sm3)