من و داریوش و یغما میریم جهنم ، تو هم برو تو بهشت با پشمای آغا بازی کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من و داریوش و یغما میریم جهنم ، تو هم برو تو بهشت با پشمای آغا بازی کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
you are not alone پلی شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ، تو میتونی بگی اسلام رو قبول دارم خدارو قبول دارم ولی از دین بدم میاد دوس ندارم هیچ دینی داشته باشم
ولی نمیتونی بگی خدارو قبول دارم ولی نه خدایی که محمد گفته
این اصلا یچیز ثابت شده ای هست غیر این کاملا غیر منطقیه
- (sm10)
مهم نیس کافر باشی یا شیعه یا سنی یا هر چی ..
مهم اینه تو هر شرایطی سالم زندگی کنی ..
مغز بعضی انسانها از یه جایی به بعد روشن میشه و خیلی چیزایی که قبلا درست میدونسته رو ازون موقع به بعد احمقانه میبینه ، بدون اینکه خودت دخالتی داشته باشی تو کار مغزت
البته این اتفاق برا همه کس نمیفته ، مثلا این سینجول نفهم به دنیا اومده و همینجوری هم میمیمره (sm70)
که کار هر کس نیس ..
نقل قول:
گی بجو کپک ..
هر کسی هر چیزی رو که دوست داره بپرسته و خدای خودش بدونه ....
به هیچ کسی ربطی نداره
بحث الکی نکنید سر این موضوع
تهش همه یکی میشه: الله و بودا و کاینات و محمد و علی .....
ما میرویم تا آقایانی که منتظر رفتن ما هستن بیایند در بحث شرکت کنند(sm27)
(sm59)
اتفاقا حرف تو خیلی مسخرست حامتین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار سال قبل محمد ، اهورامزدا هم میاد و از خدای یگانه ای میگه که نه برده داری رو ازاد اعلام کرده و نه حکم قتل میده و نه مجوز گرفتن صد تا زن به پیامبرش میده
من میتونم خدا رو بپرستم ولی خدام خدای اهورا مزدا باشه
یعنی در اصل خدا یکیه ولی به تعریف محمد خدا جنگو و لجوجه و فقط منتظره مثلا تو جلق بزنی تا سریعا بفرستدت جهنم و به تعریف اهورامزدا خدا اصلا لجوج نیست و بخشندست و فتوای کشت و کشتار هم نداده و جایگاه زن رو هم حفظ کرده و ...
پس خدایی که من قبولش دارم ، میتونه الله نباشه
- (sm50)
موری زنده ای هنو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این بحثا بکشید بیرون باو
کامینگ سوووننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکشیم پایین راضی میشی !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ازش ناراحتم اما برام عزیزه (sm118)
یعنی خدا ققط یه پیامبر فرستاده و دقیقا اونی که تو کشور تو بوده بر حقه بقیه بر کشک؟نقل قول:
من یه دوستی داشتم شراب میخورد نماز نمیخوند میگفت من مسلمون شیعه هستم خدا به این چیزا کاری نداره ، خب مگه سلف سرویسه که هرچی خواستی برداری بر نداری. مسلمون تعریف داره و یه پکیج کامله. تو نمیتونی جدا کنی سفارشی کنی بعد اسم خودتم بزاری همون فرقه
حالا بحث تو هم تفریبا همینه
تو میخوای آزاد باش هر اعتقادی داری داشته باش ولی نمیتونی بگی اینو قبول دارم اونو ندارم. پیامبر وظیفش همینه . اونم پیامبره اینم پیامبر. یا اونم چرت گفت اینم چرت
چون تو روحیه لطیف داری پس اون خداست این نیست؟
تو که از شجاعت حرف میزنی منطقی باش. واقعیت رو قبول کن
نقل قول:
کپک خیلی فاز داره این ترک .. (sm118)
میگه دوسم نداااره (sm160)
تو همین قرآن از کوروش تعریف کرده ...تعریف محمدم از خدا اینی که تو تلاوت میکنی نیست وکرنه حر فرمانده لشکر یزید بود ولی تو لحظه آخر واسه امام حسین جنکید ..تو قران کفته اکه شما میدونستید که من چقدر مشتاق و منتظرم تا به طرف من بیایید پودر میشدید(sm70)بعد تو کس وشر میکی ..تو این فتواها و کشت و کشتار ها رو به پای اسلام ننویس ...هرکی شیخ شد یه عمامه کذاشت که نمیشه اسلام و مسلموننقل قول:
الله هم اکه معنیشو نمیدونی بدون الله معنیش خدا نیست یکی از صفات خداست وبرترین صفت خداست به معنای عاشق ترین
من همچین حرفی رو نزدم ، چون اصلا اهورامزدا و ... هم قبول ندارم ، کلا هیچ دینی رو قبول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو برا مثال گفتم
اتفاقا کسایی که میگن اعتقادات بقیه کشکه و خودشون فقط میفهمن ، همین مسلمانای شیعه هستند که درصد جمعیتشون از آلت پرستای هندوستان هم کم تره .
بحث بی فایدست ، بیخیال (sm19)
آقا ولش کن جواب پست منو نده من قوس باسنم نمیکشه بحث کنم اصن لقد کردم(sm2)
سینا مفقود گشته است
حالم بده ، حال من اما براش مهم نیست (sm25)
مورتوز دیشب یسایت رید نشد ادامه بدبم ..
داشتی میگفتی ..
ممر جقی هر روز هر هفته هر ماه ادامش ..
(sm39) چرا جواب منو ندادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکه قراره بمیرم
این اوسکول چی میکه مغزش باز ریده یکی اینو ری استارت کنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 648 نفر در تاریخ 05-31-2014 و در ساعت 01:29 PM بوده است .(sm27)
و بدین ترتیب بود که امشب ما هم تموم شد (sm2)(sm2)با تشکر از پستت هم تشکر کردم که دوبرابرشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار داشتم مرده باشی(sm98)نقل قول:
- (sm88) من من پرویز پرویز پرستویی هستم
(sm155) دلت را خانه ی ما کن مصفا کردنش با من .. (sm50)
ضربه فنی شدم رید بهم الان سر و صورتم زرده اسهالم بود داشِمون از موهام ریدمانش آویزونه حمام الان ارجعیت داره به بحث دیشب من برم حمام بو کرفتمنقل قول:
شب همکی خوش(sm25)
خب تو اول گفتی این دین و قبول دارم اونو ندارم. اینجا دیگه بحث وحی و خرافات نیست بحث 2 2 تا چهارتاست واسه همین گفتم منطقی حرف بزن وگرنه به من چه بقیه چه اعتقادی دارن (sm10)نقل قول: