اپلودم معمولا رو 1 مگ بوده همیشه حالا بعضی وقتا کمم میشه یه ذره.ولی در کل نسبت به اینترنته کله ایران اینترنته باثباتی دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
اپلودم معمولا رو 1 مگ بوده همیشه حالا بعضی وقتا کمم میشه یه ذره.ولی در کل نسبت به اینترنته کله ایران اینترنته باثباتی دارم
کیفیتشو تضمین نمیکنمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومو پخ کردم
خوبه دیگه چندتا شات بزار شیرینی کار جدید
(sm2)
حالا بذارید اینو راهی کنیم بره بخوابه بعد(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همون مربی که تیم خراب شده رو گرفت برد لیگ قهرمانان حالا امسال ک...ر شده تو همه چی - سیستم هم تا قبل از مصدوم ها خوب بود دیگه وقتی یه بازیکن 22 ساله و یه بازیکن 19 ساله رو میاره میزاره دفاع چپ و راست و استپ هم بلد نیستن بکنن مجبور میشن بکشن زیرش
من خودم ون خال رو قبول داشتم ولی کلا بی شخصیت نشون داده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا خیلی شخصیت قوی داره - همین که همیشه شمارو برده خوبه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه رو دخیا رو کم کرد خیلی حال کردم اما کلا ریده .. خیلیارو خراب کرده .. فکر نکنم از کسی هم بهتر بازی گرفته باشه از قبلشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه حشرم زد بالا بیا بخواب بینیم.امشب وقت نشد با عیال بریم خونه خالی(sm2)
دیوث سرعتو ول کن.بیا و مردونگی کن و کاورو فردا بگیر حال ندارم برم پای پی سی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اوبت بالا زده؟(sm2)حتما باید با کیون بپری روش که میگی بخواب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کیفیتو یه تستی بکن ببین.نرو قطعا بهتر از اون برنامست.نرو2016
66 نفر برید بخوابید هیچ خبری نیست (sm120)
ماله ما خار نداره نترس بیا بریم پستو(sm2)نقل قول:
یک سری شات میخوام براتون اماده کنم دیدنی(sm2)
مدارکش موجوده که همین الان امیر میخواست بکنتت(sm2)مردک ابونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
امیر آسوده بخواب من اینجا مواظب همه چی هستم (sm2)
مهدی لا با لای شات ها فیلم هم بزار (sm120)
چونی مگه همه مثه توان که فقط ازشون چون بخوان(sm2)
دیوث 316 مگ اپلود کردم خواره ترافیکم پیوند داده شد.دیوث من ترافیکام گرونه رو گنج که ننشستم(sm2)نقل قول:
بعدشم همین چندوقت پیش فیلمی دادم بهت که تا 1 ماه ساپورتت میکنه(sm2)
به مدیربرنامه ی کاربلدد که پول نمیدی حداقل شات بزار سرشبی (sm2)نقل قول:
مهدی اپلود مگه از ترافیکت کم میکنه؟
دقیقا نمیدونم ولی احتمال 99% میدم کم بکنه.وگرنه هرشب براتون فیلمای 1080 با سرعتی که دارم اپ میکردم(sm2)(sm2)نقل قول:
شات اوکی ولی فیلم تا 1 هفته نه(sm2)نقل قول:
مخابرات که کم نمیکنهنقل قول:
برا من تو ریز مصرفا میاره اینقدر مصرف شد اما از حجم کم نمیکنه
همین الان تلگرم موزیک باران (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مخابرات ندارم.اصلا ADSL ندارم.wifi دارم.رو پشت بوم رادیو بستم
اشترم این موزیکه منو بزن تو تلگرام دیوثه نارفیق.(sm2)
کاورا فردا ظهر که از خواب بلند شدم(sm2)نقل قول:
اونم هست 3هزارنفر هم فکر کنم گرفتنشنقل قول:
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تله هست؟ یه اسکرین بده ببینمنقل قول:
میلاد این شاتا نمیشه کاریش کرد که معامله ها معلوم نباشه دیوثا بن میشم باز(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
MusicBaran, [13.12.15 18:43]
[ File : Sirvan & Xaniar – Are (D.SOL Remix) ]
3131
عقب افتاده این چیه میگم اسکرین بده(sm2)
خصوصی بفرست (sm2)نقل قول:
خصوصی صفا نداره اصلا(sm2)
(sm51)
شطرنجی کن (sm120)