هنو چقد عوض شدی رو نداده بیرون ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنو چقد عوض شدی رو نداده بیرون ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم مصاحبه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترش گفته بابا سوتی نده تو مدرسه مسخرم میکنن ؟؟ (sm2)
بیگ بنگ قسمت جدید عالی بود (sm2) شلدون (sm2)
از دفاع لیورپول خیلی بهتر بود(sm2)نقل قول:
الی بلک میرر همون سریال انگلیسیه رو میگی؟
6 قسمتی بود؟
راه ما اینجا از هم جداست(sm2)رئال(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم واسه کریسمس پخش کردن شده 7 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان در چه حالی(sm2)
پخش مستقیم فینال
مسابقات حفظ کل قرآن کریم هم اکنون از شبکه قرآن سیما (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میگفت من کل ایرانو گشتم مردم خیلی مشکل دارن میگفت طرف هیچی تو زندگیش نداره نون شبشم زور در میاره تنها دلخوشیه زندگیش فوتبال کشورشه پس منم وظیفمه تیم ملی رو اینطوری گزارش کنم
یا وقتی میبینم دلش به سوتی که از من گرفته شاده و حال میکنه میگم بزار حال کنه مگه زندگی چیه ... یه قسمتم بغضش گرفت و ...
(sm120)