ممنونم،ان شالله تو هم زودتر بهبودی پیدا کنی بچسبی به درسا(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم،ان شالله تو هم زودتر بهبودی پیدا کنی بچسبی به درسا(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندکی صبر سحر نزدیک است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاغکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویدکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیگه سفت شدن (sm120) به 12-1 نرسیده خوابم میبره (sm28)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکوردای من جاودانه اند (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسینکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرکم (sm19)(sm127)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن روز دیگه احتمالا کبری شروع میشه! (sm50) البته شاید بیام، باید ببینم اوضاع به چه صورت حواهد بود (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای همگیتون، دیدم (sm74)(sm19)نقل قول:
همین اطراف مشغول مکیدن نرینه ی هستی (sm172)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چن روزه که نبودم بالاخره رفتم! (sm120) کلا راحت بود (sm59) فقط آخرش یخورده... (sm25)(sm120)نقل قول:
آخر عمری شیونمون هم بر باد رفت... (sm172)(sm50)
چقد دولم واسه یه عده تنگ شده بود این چند مدته... (sm50)(sm127)(sm127)
اگه تو المپیک رشته ای به اسم هوس رانی داشتیم ، به ذرث قاطع میگم تو مدال آورترین مدال آور مملکت میشدی (sm2)نقل قول:
اوه اوه کووووو تا کنکور 95 (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور بکنین کمی استراحت و تفریح به درس خوندن لطمه که نمیزنه هیچ ، تازه بازدهی رو هم بیشتر میکنه ...
آرزومند موفقیتت (sm10)
خدا به سر شاهده شکم رو بر همین مبنا گذاشته بودم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی هوشت کردن ترتیبتو دادن یا شاهد بودی و نقش آفرین ؛ هیسسسس!پوریا فریاد نمیزند بودی؟(sm2)
الان چطوری عشقی؟(sm127)
بالاخره فهمیدن چته یا فقط میخواستن انگولکت بکنن؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تَر (sm127)
شیفتش تموم شد (sm81)(sm27)
استراحتم میکنیم(sm176) اما نه از نوع نت چون زیاد میشینم پاش(sm59)نقل قول:
ممنون(sm10)
وطنم پاره ی تنم (sm50)نقل قول:
(sm2)
آره نت یه بدی داره آدم بشینه پاش دلش نمیخواد پا شه ، ولی خب گاهی یه سری به ما بزن عزیز (sm10)نقل قول:
این دلاور مرد ایرانی ، قهرمونِ قهرمونا ، شیر دلاور هوس بلد (sm2)نقل قول:
از خطه ی پر از خاک و خل (sm2)
واقعا دندون پزشکی میخوای بخونی ؟ چه سوء تفاهمی ! خوبه منم دندونام خرابه (sm59)نقل قول:
پس وایمیسم تا چند سال دیگه تو مدرک بگیری مطب وا کنی من بیام رایگان دندونامو جراحی کنی برام (sm2) (sm51)
منتها اگه تا اون موقع دندون داشته باشم (sm81)(sm30)(sm51)
----------------------------------------------------------------------
پس فعلا اگه میخوای بری دمت گرم ! خوشحال شدم خانوم دکتر (sm51)دندونپزشک (sm51)
به امید موفقیت بیشتر بچسب به درسات حداقل به تو یکی من دلخوش باشم (sm59)(sm50) دلم برات تنگ میشه (sm74)
ایشالله که قبول میشی (sm127) نمیگم خدانگهداز چون مطمئنم زود برمیگردی ! (sm51) (sm59)