آره(sm54) چشم شما لطف داری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره(sm54) چشم شما لطف داری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبتون خوش و خرم (sm10)(sm27)
شب بخیر گُلم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم(sm59) باشه چشم قدمت رو چشم خوشحالم میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از این همه لطفت مرسی(sm10) چشم میچسبم به درسا(sm59) منم واسه همه(sm74)
خیلی ممنونم ازت (sm10)(sm127) برمیگردم(sm59)(sm176)
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نوید کجایی(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو دیروز از خرابشده اش گرفتم بدون یوزر پس دیشب 98% دانلود شده ظهر خواستم بزنم اون 2درصد تموم بشه ارور داد گفت پسور باید بزنی(sm102) 800 مگ هست
به قول رسول به نکته ظریفی اشاره کردی ! (sm2)نقل قول:
من .......! اگه بخوام بگم خوبم از خودم تعریف کردم ولی..... خیلی سخت میشه پیدا کرد !
حداقل واسه یه ساعتم که شده میایم اینجا به لطفت سروحال میشیم (sm127)(sm50)
(sm43)
فندکنقل قول:
کدوم دست؟ (sm2)نقل قول: