پارسال نفت تهرانم همینطور بود (sm120) که از تیم ملی ایرانی تاثیر گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پارسال نفت تهرانم همینطور بود (sm120) که از تیم ملی ایرانی تاثیر گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچها کسی لینک اموزش ریاضی پایه پنجم دبستان رو داره بده
در پایه دوم دبیرستان مشغول تحصیل هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ای ساربان افسار را محکمتر بگیر (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm178)
مرسی رضا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15 سال = دوم دبیرستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز دیوید گیلمور نیومده بود
رضا سایت از خودته ؟ اگه اره و شد این البومو بزن منم بگیرم The Killers - Battle Born (sm201)
رئال مادرید در دیدار مقابل ویارئال که با شکست 1-0 این تیم به پایان رسید، 20 شوت به سمت دروازه میزبان داشت که تنها یک ضربه در چارچوب بود
و این نشانگر بی دقتی بازیکنان هجومی مادرید است. ضمن اینکه آنها در این مسابقه 44 بار توپ را به روی دروازه حریف ارسال کردند!
الی اینو حتما ببین از لاو چند پله بالاتره(sm2)
The Dreamers (2003)
خواهر جلو برادرش با پسر سک.س میکنه و ..........
فیلم +25 هست(sm120)
آره تازه شروع کردم (sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال شهرزاد x265 نیومده قسمت نهمش ؟؟
برو اینو ببین لاو جلوش هیچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Dreamers (2003
مگه واکینگ دِدِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجولو هنوز نفرستادیم تو مرکز پخش سریال وگرنه این اتفاقم میوفتاد (sm2)
حجم این قسمتش خیلیه 850 مگ آخه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه سایت بود x265 میذاشت تا قسمت 8 گذاشته الان ! احتمالا تا عصری بزاره (sm120)
امتیازش 7.2 (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت واسه دانلود (sm128)
زیرنویس هم دارهنقل قول:
خواهره لخت پیش برادرش میخوابه تو اشپزخونه با یه پسر جلو برادر سک.س میکنه برادر هم داره اشپزی میکنه و ادامه داره(sm2)
یه مشت شهوت ران(sm2)
من شاشیدم تو این فیلم.پورنش والا اینقدر کس شعر نیست.خواهر جلوعه برادرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حتما اینو ببین خیلی جالبه خودش هم یه پا فیلم چورنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر دان کن پشیمون نمیشی (sm59)
به قول اشترم خرُ چه به آب شیرین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسوی هستن این پسره هم امریکایهنقل قول:
دیوث واسه من مجتهد نشو بشین ببینش(sm2)
این ایتالیاییا کلا از نظره جنسی مزیضن خداوکیلی.دیوثا به اسمه هنری **** میسازن.اونم با داستان کس شعر.
والا کارگردانای برازرز سگه شرف دارن به همچین کس کشی که اسمه کارگردانه هنری میذاره روش
فیلم ایتالیاییه کارگردانشم همینطور
اینا رو ولش کن ! تا الان چند درصدش دانلود شده ؟؟؟ (sm2)
همون لاوشم دانلود نکردم چه برسه به این.میشینم همون پورنمو میبینم ارزشش بیشتره
گوه نخور دیوث (sm2) بعدازظهر ازش بپرسی تک تک پلانهای فیلمو واست میگه(sm2)نقل قول:
کونی حالا من مگه میترسم دروغ بگم.خب دانلود نکردم
به قول موسن ! تایید داداش (sm2)نقل قول:
به من چه برو چونتو بده دیوث(sm2)با من یه بار دیگه اینجوری حرف بزنی میدم همین جانی چورن استارتت جرت بده قرمساق(sm2)نقل قول:
این چه میفهمه فیلم هنری چیه اینقدر چورن دیده فکر میکنه باید از همون اول بزارن توش(sm2)نقل قول:
ولی خدایی من دیگه اینجورشو ندیده بودم خواهر جلو برادر(sm25)سگ تو روحشون (sm2)با همین فیلمها کاری کردن که الان زنها و مردها کشور راحت بهم خیانت میکنن
فیلم هنری رو خوب اومدی (sm30)نقل قول:
اینا همش دردهای جامعه است (sm25)
کونکشا همه چیو به شوخی و خنده نگیرید.من درسته **** میبینم کیفم میکنم ولی واسه یه سری چیزا ارزش قائلم.خواهر و برادر و مادر فلان و......
حتی اگه بگیم فیلمه،خواهر برادر واقعی نیستن ولی بازم داره قبح قضیه رو میشکنه
اینجور داستان ها رو میسازن که بیننده هایی کنجکاو بشن و به خاطر داستانش هم که شده فیلم رو ببینن وگرنه اگه به اینجور فیلم ها باشه که به قول تو چورن بهترهنقل قول:
مثلا ببینید.این داستانای **** که برادر با خواهر.پسر با مادر.پدر با دختر.پسر با خاله.پسر با عمه و....... درسته من و تو عاقل شدیم و اگه هم بخونیم میدونیم کس شعره محضه.یعنی همه داستانا کس شعره نه فقط اینا.ولی یه بچه 13-14 اینا رو بخونه واقعا تاثیره خیلی بدی رو ذهنش میذاره.اون بچه تفکرش عوض میشه.
البته ما هم نباید بخونیم روی ما هم قطعا تاثیر میذاره
قبح.دیوث نشنیدی میگن قباحت داره.زشته.از قبح میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]